Στον Νίκο Αλέφαντο, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή την Τρίτη (23/06) αφιέρωσε τη νίκη-πρόκριση ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, μετά την επικράτηση με 2-0 επί του ΠΑΟΚ και την εξασφάλιση του εισιτηρίου που οδηγεί στον τελικό Κυπέλλου.

«Κατ’αρχάς συλλυπητήρια στην οικογένεια του Νίκου Αλέφαντου, του αφιερώνουμε την πρόκριση αλλά και στους φιλάθλους μας και τις οικογένειες όλων στον Ολυμπιακό, από τους οποίους είμαστε συχνά μακριά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θέλω να εκφράσω την περηφάνια μου για την ψυχή που βγάζει η ομάδα μου, της αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για τη δουλειά της και τα αποτελέσματα. Σιγά σιγά είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που πετυχαίνουμε τους στόχους μας» ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο ο Πορτογάλος προπονητής.

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δεν «μπήκε» καλά στο πρώτο ημίχρονο, ο 50χρονος τεχνικός τόνισε: «Είχαμε λιγότερο από 24 ώρες για αυτό το παιχνίδι. Ο αντίπαλος προσπάθησε να μας πιέση, αν και υποφέραμε στο πρώτο μέρος, θέλαμε περισσότερο το γκολ και στο τέλος το πετύχαμε. Παρόλο που υπήρχαν πολλές διακοπές στο παιχνίδι, εμείς επιβληθήκαμε και κάναμε αυτό που ξέρουμε καλά».

Όσο για τον τελικό κόντρα στην ΑΕΚ; «Ελπίζουμε να είναι ένας όμορφος τελικός, με κόσμο να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι και να αποκτήσει την αξία που έχει στα μεγάλα πρωταθλήματα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης