Ένας κακός σε απόδοση Ολυμπιακός στο α’ ημίχρονο έχανε από την ΑΕΚ μέσα στο Καραϊσκάκη, εμφανίστηκε μεταμορφωμένος και σαρωτικός στο β’ ημίχρονο και πέτυχε σπουδαία ανατροπή και νίκη με 4-1. Στις πρώτες δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA, ο Πέδρο Μαρτίνς ανέφερε τα όσα είπε στα αποδυτήρια.

«Η αλήθεια είναι πως στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε όπως έπρεπε. Η ΑΕΚ ήταν καλά προετοιμασμένη, μας δυσκόλεψε πολύ με τον τρόπο που έπαιζε και προηγήθηκε γρήγορα. Ήταν πολύ άσχημα τα πράγματα για εμάς στο ημίχρονο. Στα αποδυτήρια τους είπα ότι τους πιστεύω. Να κερδίσουμε τις δεύτερες μπάλες, να δείξουμε την ποιότητά μας και τις δυνατότητές μας. Να δείξουμε ποιοι είμαστε πραγματικά και τι μπορούμε να κάνουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο δείξαμε αυτό που έπρεπε να έχουμε δείξει από την αρχή του αγώνα», είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού, ενώ αναφερόμενος στον εαυτό του και στις εκδηλώσεις του σε κάθε γκολ, τόνισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ήμουν ο ίδιος, όπως είμαι σε κάθε παιχνίδι. Δεν ήταν κάτι πέρα από το κανονικό. Αφιερώνω αυτή τη νίκη στους φιλάθλους μας, που μας στήριξαν και στο πρώτο ημίχρονο, όταν δεν παίζαμε καλά. Διανύουμε δύσκολη περίοδο, δεν ήμασταν σε καλή κατάσταση αυτές τις ημέρες και οι φίλαθλοί μας στήριξαν».

Τέλος, για το ότι παρέταξε την ίδια ενδεκάδα με αυτή του αγώνα κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου, σχολίασε: «Πιστεύω στους ποδοσφαιριστές μου. Δεν είναι εύκολο να παίζεις κάθε τρεις ημέρες. Την Πέμπτη κάναμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο, αλλά ήμασταν κακοί στο δεύτερο. Πιστεύω στις δυνατότητες όλων των παικτών μου».

Έντονη ανησυχία επικρατεί στον Ολυμπιακό για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από τον αγώνα, με το πρόβλημα να εντοπίζεται στο γόνατο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης