O Πέδρο Μαρτίνς έπειτα από την επικράτηση (3-1) του Ολυμπιακού επί του Άρη στάθηκε στη σημασία της κατάκτησης των τριών βαθμών για τους Πειραιώτες, τονίζοντας πάντως ότι η ομάδα του δεν είχε την ίδια ένταση με αυτήν του αγώνα στην Τούμπα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πορτογάλου προπονητή:  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τον αγώνα με τον Άρη: «Το αποτέλεσμα έχει μεγάλη αξία για εμάς, αλλά δεν παίξαμε με την ίδια ένταση και με τον ίδιο ρυθμό όπως στον αγώνα στην Τούμπα».

Για την παρουσία του Καμαρά: «Ο Καμαρά μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις. Σήμερα ήταν εξαιρετικός αλλά ως ομάδα έχουμε πολλές εναλλακτικές λύσεις. Οι παίκτες μας μπορούν να προσαρμοστούν σε κάθε λύση και να μας βοηθήσουν όταν το χρειαστούμε».

Για τους παίκτες που είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει: «Το γρήγορο 3-0 μας βοήθησε να δούμε διάφορα πράγματα γιατί στη συνέχεια έχουμε εξίσου δύσκολα παιχνίδια, οπότε θα πρέπει να μοιραστεί σε όλους ο χρόνος». 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την απουσία του κόσμου από το γήπεδο: «Μας λείπει πολύ η ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί μας. Το ποδόσφαιρο ζει με τους φιλάθλους, αλλά ξέρουμε ότι είναι μια μεταβατική περίοδος και πρέπει να κάνουμε υπομονή μέχρι να επιστρέψουμε σε κανονικές συνθήκες».

Για το ντέρμπι της ερχόμενης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό: «Τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό είναι πάντα ντέρμπι, αλλά θα το αντιμετωπίσουμε ως έναν αγώνα που θα μας δώσει τρεις βαθμούς. Ωστόσο στη συνέχεια έχουμε το κύπελλο. Ίσως θα έπρεπε να γίνει καλύτερος προγραμματισμός από τους αρμόδιους ώστε να δοθεί χρόνος ξεκούρασης στους ποδοσφαιριστές που συνεχίζουν στον θεσμό».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης