Συνέντευξη του Πέδρο Μαρτίνς φιλοξενεί η επίσημη ιστοσελίδα της UEFA. Ο προπονητής του Ολυμπιακού αναφέρεται στους αγώνες που θα δώσει η ομάδα του στο Europa League, στις αλλαγές που έχουν επέλθει, αλλά και σε κάποιους ποδοσφαιριστές του.

«Θέλουμε να αφήσουμε πίσω το παρελθόν και να ανοίξουμε έναν νέο κύκλο. Να οικοδομήσουμε μία ισχυρή ομάδα και να κερδίσουμε τίτλους. Η βασική προτεραιότητα είναι το πρωτάθλημα. Θέλουμε να ανακτήσουμε αυτό που χάσαμε και να προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό στο Europa League», λέει μεταξύ άλλων ο Πορτογάλος τεχνικός, ενώ για το ξεκίνημα της ομάδας του τονίζει:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πιστεύω στην ομάδα, αλλά πραγματικά δεν περίμενα ότι θα τα πηγαίναμε τόσο καλά από τόσο νωρίς, επειδή πολλοί παίκτες προέρχονται από διαφορετικά πρωταθλήματα. Ο Ποντένσε ήρθε από την Πορτογαλία κι όλοι γνωρίζουν την ποιότητα και τις δυνατότητές του. Ο Γκερέρο από την Ισπανία, ο Μιράντα από την Αγγλία, ο Μεριά από την Αφρική, ο Καμαρά από τη Γαλλία».

Για τον τελευταίο πρόσθεσε: «Ίσως η μεγαλύτερη αποκάλυψη να ήταν ο Καμαρά, με τον τρόπο που έχει εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια. Είναι φανταστικό».

Για τους Ζοσέ Σα και Γιάγια Τουρέ είπε: «Εκτός από την ποιότητά του, η άφιξη του Σα έχει να κάνει με το γεγονός ότι θέλουμε δύο παίκτες να ανταγωνίζονται στο γήπεδο για κάθε θέση και είναι σημαντικό ο Γιαννιώτης να έχει μεγαλύτερο ανταγωνισμό. Ο Γιάγια είναι ένας διαφορετικός παίκτης, γνωρίζει τον Ολυμπιακό και μπορεί να δώσει πολλά στην ομάδα με το κίνητρό του».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης