Μαρτίνς: «Δεν ήμασταν στο επίπεδο που έπρεπε»

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 25 Αυγούστου 2019, 00:58
Μαρτίνς: «Δεν ήμασταν στο επίπεδο που έπρεπε»

Πως η ομάδα του στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, δεν ήταν στο επίπεδο που θα ήθελε, παραδέχθηκε ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν αναζήτησε δικαιολογίες στις πολλές αλλαγές που έγιναν στην ενδεκάδα και είπε πως η νίκη ήταν το μοναδικό θετικό από το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

«Πραγματικά σήμερα το μόνο σημαντικό είναι ότι νικήσαμε. Μετά το ματς της Τετάρτης δεν βρεθήκαμε στο επίπεδο που έπρεπε. Πρέπει να κάνουμε πολλά περισσότερα για να πάρουμε τον τίτλο. Δεν φταίνε οι αλλαγές. Όλοι οι παίκτες είναι έτοιμοι από φυσική κατάσταση, αλλά σήμερα η εικόνα μας δεν είχε καμία σχέση με όσα έχουμε δείξει σε προηγούμενα παιχνίδια. Γνωρίζω καλά τους παίκτες μου και δεν περιμένω από αυτό το ματς για να τους μάθω. Ξέρω τι μπορούν να δώσουν. Απλώς από κάποιους περίμενα περισσότερα. Το σίγουρο είναι πως αυτό το πρωτάθλημα θα είναι δύσκολο και ανταγωνιστικό κι εμείς πρέπει να είμαστε δυνατοί για να το κατακτήσουμε», είπε μεταξύ άλλων ο Πέδρο Μάρτινς στην κάμερα της Nova.

Παράπονα για τη διαιτησία εξέφρασε ο Μπόρχα Χιμένεθ στις δικές του δηλώσεις. «Κάναμε μια καλή εμφάνιση και οι παίκτες μου αξίζουν συγχαρητήρια. Είχαμε ευκαιρίες, αλλά κι ένα πέναλτι που δεν μας δόθηκε», τόνισε με έμφαση ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης.

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 25 Αυγούστου 2019, 01:00