Ο Πέδρο Μαρτίνς μετά το 1-1 του Ολυμπιακού με την Γουλβς στο «Γ. Καραϊσκάκης» δήλωσε ευχαριστημένος από την προσπάθεια της ομάδας του και εμφανίστηκε πεπεισμένος ότι μπορεί η πρόκριση να έρθει στη ρεβάνς της Αγγλίας.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος. Αν το γήπεδο δεν ήταν άδειο και είχαμε την ατμόσφαιρα που φτιάχνουν οι οπαδοί μας, θα ήμασταν πολύ πιο δυνατοί και θα είχαμε πάρει άλλο αποτέλεσμα. Ήμασταν πολύ καλοί, με ψυχή, θέληση και προσωπικότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεδομένων των συνθηκών, με άδειο το γήπεδο και παίκτη λιγότερο για 60 λεπτά, τα πήγαμε πολύ καλά. Δυστυχώς από μια στημένη φάση δεχθήκαμε το γκολ, αλλά είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τον χαρακτήρα που έδειξε η ομάδα», ανέφερε αρχικά ο Πορτογάλος, μιλώντας στην Cosmote TV και συνέχισε:

«Άλλαξε πολλά πράγματα η αποβολή. Στο ξεκίνημα είχαμε πολλή μεγάλη κατοχή απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα που μπορεί να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Τους αντιμετωπίσαμε πολύ καλά μέχρι τότε και μέχρι εκείνο το σημείο ήμασταν καλύτεροι. Μετά την αποβολή άλλαξαν τα πλάνα μας, αλλά συνεχίσαμε να παίζουμε με ψυχή και δεν άλλαξε το πάθος και η επιθυμία μας για τη νίκη».

Με αφορμή τα κολακευτικά λόγια που είπε για τον ίδιο ο Νέτο, ο προπονητής του Ολυμπιακού, είπε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι πολύ θετικό ότι αναγνωρίζεται η δουλειά μου, αλλά δεν θέλω να στεκόμαστε εκεί. Το θέμα είναι ο Ολυμπιακός, που είναι πολύ ισχυρός αντίπαλος για όλους. Το ταξίδι στην Ευρώπη για μας δεν τελειώνει εδώ, είμαστε έτοιμοι να πάμε στην Αγγλία και να πάρουμε την πρόκριση».

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης