Ο Πέδρο Μαρτίνς υπερασπίστηκε την ομάδα του για τις όχι και τόσο ικανοποιητικές εμφανίσεις της στην εκκίνηση της εφετινής Super League, υπογραμμίζοντας τα ουκ ολίγα προβλήματα, που είχε να διαχειριστεί ο Ολυμπιακός τις τελευταίες εβδομάδες.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, σε δηλώσεις του στη NOVA ενόψει του αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης για την 3η αγωνιστική, τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα βελτιωθούν σύντομα και θα είναι η ομάδα των προηγούμενων ετών, ενώ πρόσθεσε πως δεν βλέπει αντίστοιχη ποιότητα ή συνέπεια απ’ τους υπόλοιπους διεκδικητές του τίτλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι:

-Για τους παίκτες που έλειπαν με τη Λαμία και το πως είναι: «Θα πρέπει να δούμε σήμερα (σ.σ. Δευτέρα 20/09) την κατάστασή τους. Ο Λαλά θα είναι έτοιμος νομίζουμε για τον Απόλλωνα. Για τον Εμβιλά και τον Ελ Αραμπί έχουμε ακόμα 48 ώρες για να πάρουμε τις οριστικές αποφάσεις μας».

-Για τη εικόνα του Ολυμπιακού και τη συνέχεια: «Πραγματικά καταλαβαίνω πως ίσως η εικόνα μας στο τελευταίο μέρος του αγώνα χθες ήταν ανησυχητική. Δείξαμε πως δεν είχαμε την ικανότητα να κρατήσουμε τις δυνάμεις μας. Να τελειώσουμε το παιχνίδι με ένα τρίτο γκολ. Δείξαμε πως ξεμείναμε από δυνάμεις. Η ομάδα αυτή τη στιγμή δεν είναι 100% ίδια με αυτό που έχει συνηθίσει να βλέπετε. Όποιος νομίζει ότι ο Ολυμπιακός είναι εκτός διεκδίκησης τίτλου κάνει λάθος. Είμαι 4 χρόνια στην ομάδα. Η ομάδα θα είναι εδώ και θα βελτιωθεί. Θα είναι ο Ολυμπιακός που έχει συνηθίσει να βλέπουμε. Το αποτέλεσμα θα έρθει σύντομα. Ναι το πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό. Δεν είναι εύκολο. Δεν βλέπω κανέναν αντίπαλο με μεγαλύτερη συνέπεια ή καλύτερη ποιότητα από τον Ολυμπιακό. Είμαστε σίγουροι πως θα βελτιωθούμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

-Για το πρωτάθλημα: «Ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή έχει ανάγκη τους βαθμούς και την κατάλληλη στιγμή θα έρθει και η βελτίωση. Θα δείτε πως θα μπορέσουμε να δώσουμε απαντήσεις. Το πρωτάθλημα θα διεκδικηθεί από πολλές ομάδες αλλά είμαστε εδώ, δουλεύουμε και τα αποτελέσματα της δουλειάς μας θα φανούν πολύ σύντομα».

-Για τον νεοαποκτηθέντα Γκάρι Ροντρίγκες και τη μεσοεπιθετική γραμμή: «Είναι ένας παίκτης δυνατός στο ένας με έναν και με πολλή εμπειρία και προσόντα. Έχουμε δει πως ανταπεξήλθε σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα όπως το τουρκικό. Πραγματικά έχουμε πολλές λύσεις στη μεσοεπιθετική γραμμή. Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος με την ομάδα που έχουμε και πολύ ήρεμος. Ο κόσμος δεν ξέρει το τι δουλειά γίνεται. Εμείς ξέρουμε. Είμαστε 4 χρόνια εδώ και ξέρουμε την ομάδα και τι να περιμένουμε».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης