Ανάμικτα συναισθήματα άφησε στον Πέδρο Μαρτίνς η νίκη του Ολυμπιακού επί του Άρη με 2-1 με το οποίο οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν το βήμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

«Είμαι ικανοποιημένος όσον αφορά την απόδοση της ομάδας, αλλά νομίζω πως δικαιούμασταν να πετύχουμε τουλάχιστον ένα γκολ παραπάνω. Σταθήκαμε πάρα πολύ καλά. Προηγηθήκαμε νωρίς, αλλά δεχθήκαμε γρήγορα την ισοφάριση. Κάναμε το 2-1 και είχαμε ευκαιρίες ακόμα και στο δεύτερο μέρος – που δεν ήμασταν τόσο καλοί – για να πάμε με μεγαλύτερη ασφάλεια στη Θεσσαλονίκη για τη ρεβάνς», ανέφερε στο σχόλιό του για την εικόνα του αγώνα ο Μαρτίνς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Πορτογάλος προσέθεσε μιλώντας στην κάμερα των συνδρομητικών καναλιών CosmoteSports για την εμφάνιση των Σωκράτη Παπασταθόπουλου και Κένι Λαλά: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος και από τους δύο. Μπορούν να προσφέρουν πολλά. Είχανε κάποιες δυσκολίες όσον αφορά το συγχρονισμό με τους συμπαίκτες τους, αλλά είναι λογικό αφού είναι λίγες ημέρες μαζί μας. Θα διορθωθεί αυτό και θα μας βοηθήσουν πολύ».

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης