Ως μία σωστή απάντηση για τις εμφανίσεις απέναντι σε ΠΑΟΚ και Αστέρα χαρακτήρισε ο Πέδρο Μαρτίνς την εικόνα και το αποτέλεσμα στο νικηφόρο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ, με τον Πορτογάλο τεχνικό να αναφέρεται μεταξύ άλλων και στον αγώνα ρεβάνς για το Κύπελλο απένατι στον ΠΑΣ Γιάννινα, εκφράζοντας παράπονα για το γεγονός ότι η ομάδα του θα παίξει με μία προπόνηση λιγότερη απέναντι στον «Άγιαξ» της Ηπείρου, συγκριτικά με το άλλο ζευγάρι.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος. Από τη σοβαρότητα, την ένταση στο παιχνίδι μας και την εικόνα μας. Κάναμε πολύ καλή αρχή, πολύ καλά μετά τα πρώτα 20 λεπτά. Αν και δεν είχαμε πολλές ευκαιρίες, ήταν πολύ ικανοποιητική η εικόνα μας. Δώσαμε σωστή απάντηση έπειτα από τα δύο προηγούμενα παιχνίδια. Ήταν μια ευχάριστη βραδιά με πολύ ωραίο αποτέλεσμα», ανέφερε αρχικά ο τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το ενδεχόμενο παραμονής του Μπρούμα ο Μαρτίνς είπε: «Δεν είναι πάντα απόφαση που εξαρτάται από αγωνιστικά και ποδοσφαιρικά κριτήρια. Υπάρχουν και οι παράμετροι όπως οι οικονομικές συνθήκες. Πρέπει να συζητηθούν αυτά εσωτερικά».

Σε ερώτηση που δέχθηκε για τη ρεβάνς με τον ΠΑΣ ο Πορτογάλος τεχνικός επισήμανε: «Πρέπει να παρουσιαστούμε δυνατοί, σοβαροί και συγκεντρωμένοι. Έχουμε μπροστά μας έναν δύσκολο αντίπαλο, όπως συνέβη και στα Γιάννενα. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Θέλουμε να βρεθούμε στον τελικό και έχω την αίσθηση ότι όλη η ομάδα το θέλει. Συνεπώς πρέπει να είμαστε σοβαροί».

Παράλληλα, εξέφρασε παράπονα για το γεγονός ότι η ρεβάνς ΠΑΟΚ-ΑΕΚ για το Κύπελλο θα γίνει μια μέρα μετά το Ολυμπιακός-ΠΑΣ, τονίζοντας: «Ακόμα μια φορά τα τελευταία τρία χρόνια βλέπουμε τα ίδια πράγματα, τα οποία βλέπει και όλος ο κόσμος. Να παίζουν ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ μια μέρα μετά από εμάς και τα Γιάννενα. Οι αρμόδιοι δεν έχουν πάρει τις σωστές αποφάσεις. Για να έχουμε δίκαιη προετοιμασία από όλες τις ομάδες. Εμείς και τα Γιάννενα έχουμε μια ημέρα λιγότερη από ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Συμβαίνει κάθε χρόνο, το βλέπουμε και δεν ξέρουμε γιατί συμβαίνει αυτό. Εμείς θα είμαστε έτοιμοι την Τετάρτη, θα προπονηθούμε όπως πρέπει, αλλά θα έχουμε μια ημέρα λιγότερη να προπονηθούμε και να προετοιμάσουμε την τακτική μας. Είναι κάτι που δεν καταλαβαίνουμε, αλλά εμείς θα είμαστε έτοιμοι για να το αντιμετωπίσουμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την εικονική παρουσία των οπαδών στη φιέστα ανέφερε: «Είναι το μεγαλείο των φιλάθλων και όποτε τους χρειαζόμαστε είναι παρόντες».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης