Μετά την αποκάλυψη του προπονητή της Καλαμάτας, Βασίλη Βούζα, στη συνέντευξη Τύπου, πως ο Κώστας Τσιμίκας του εκμυστηρεύτηκε ότι ετοιμάζεται να πάρει μεταγραφή, ζητήθηκε ένα αντίστοιχο σχόλιο και από τον προπονητή των Πειραιωτών, Πέδρο Μαρτίνς.

Με τον Πορτογάλο τεχνικό να μην επιβεβαιώνει το σενάριο προχωρημένων επαφών για την πώληση του διεθνούς αριστερού μπακ, αλλά να πηγαίνει τη συζήτηση ένα βήμα… παρακάτω, αποκαλύπτοντας πως ο Ολυμπιακός έχει δεχθεί προτάσεις για 6 ποδοσφαιριστές του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν προτάσεις για πολλούς παίκτες μας. Για παίκτες όπως ο Ομάρ, ο Ποντένσε, ο Σεμέδο, ο Γκιγιέρμε, ο Καμαρά, ο Τσιμίκας» ήταν η αρχική τοποθέτηση του Μαρτίνς επί του θέματος, συμπληρώνοντας ότι «αυτό είναι καλό σημάδι, διότι δείχνει πως η ομάδα δουλεύει καλά. Όταν μία ομάδα δουλεύει καλά είναι λογικό να τραβάει τα βλέμματα. Αυτό είναι τιμή μας να έχουμε βιτρίνα μας αυτούς τους παίκτες μας που τραβάνε τα βλέμματα αρκετών συλλόγων».

Σχολιάζοντας την παρουσία πολλών νέων παιδιών στην ενδεκάδα, αλλά και του Λοβέρα που σκόραρε δις στη ρεβάνς με την Καλαμάτα, ο Πορτογάλος προπονητής τόνισε: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος γιατί τους βλέπω με πολύ όρεξη, δουλεύουν πολύ στην προπόνηση και θέλουν να διεκδικήσουν χρόνο συμμετοχής για να παίξουν. Δεν είναι μόνο ο Λοβέρα που βρίσκεται σε πολύ καλή φάση, αλλά όλοι δουλεύουν και διεκδικούν χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που τους βλέπουμε να δουλεύουν έτσι. Το ίδιο και ο Λοβέρα, που έχει εξελιχθεί πολύ και ζητάει χρόνο συμμετοχής».

Ακολούθως μίλησε και για την επιστροφή του Κώστα Φορτούνη στην ενεργό δράση, έπειτα από 6 μήνες απουσίας λόγω της επέμβασης που έκανε στο χιαστό: «Συγχαίρω τον Κώστα για τη δουλειά που έχει κάνει για να επιστρέψει τόσο γρήγορα. Μας έδειξε ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Θα κάνουμε μία ανάλυση του επόμενου αγώνα. Δεν λέμε ότι είναι έτοιμος να παίξει 90 λεπτά, αλλά είναι διαθέσιμος. Είναι ένας παίκτης που είναι έτοιμος να προσφέρει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια η κουβέντα πήγε στα μεταγραφικά και στο ενδεχόμενο ενίσχυσης του Ολυμπιακού στο χειμερινό «παζάρι», όπου ο Πορτογάλος εξέφρασε ουσιαστικά την ελπίδα του να μην υπάρξουν αλλαγές και δη αποχωρήσεις από το ρόστερ των Πειραιωτών. «Η αγορά είναι ανοιχτή. Ο στόχος μας είναι να παραμείνουμε έτσι όπως είμαστε. Βρισκόμαστε σε συνεννόηση με τη διοίκηση, γιατί όλα μπορούν να συμβούν. Θέλουμε να κλείσει η μεταγραφική περίοδος όσο πιο γρήγορα γίνεται και να μείνουμε όπως είμαστε. Αυτό που ευχόμαστε είναι ο Ολυμπιακός να μείνει έτσι όπως είναι».

Τέλος, έκανε κι ένα μικρό σχόλιο για την ομάδα της Καλαμάτας: «Η Καλαμάτα μάς έδειξε και στα δύο παιχνίδια πως ήταν μία θετική έκπληξη. Νομίζουμε ότι είναι μία ομάδα που θα μπορούσε να παίζει σε μεγαλύτερη κατηγορία. Το γρήγορο γκολ μας δυσκόλεψε τους παίκτες της Καλαμάτας και ήταν μία ευχάριστη έκπληξη για εμάς».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης