Αισιόδοξος ότι ο Ολυμπιακός θα καταφέρει να προκριθεί στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, όπου… περιμένει η τουρκική Μπασακσεχίρ, δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς, μετά τη χθεσινοβραδινή «λευκή» (0-0) ισοπαλία με τη Βικτόρια Πλζεν στην Τσεχία. Ο Πορτογάλος τεχνικός επεσήμανε στο «Olympiacos TV» μετά τη λήξη της αναμέτρησης ότι οι Πειραιώτες δεν είχαν την απόδοση που θα τους έδινε τη νίκη, ωστόσο χαρακτήρισε καλό αποτέλεσμα το 0-0.

Παράλληλα, επεσήμανε ότι θα είναι δύσκολος και ο αγώνας ρεβάνς, ωστόσο υπογράμμισε ότι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού που θα βρεθούν στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» θα δώσουν μια επιπλέον βοήθεια στους «ερυθρόλευκους», προκειμένου η ομάδα να φτάσει στη νίκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Προσπαθήσαμε πολύ και στα 90 λεπτά απέναντι σε έναν ποιοτικό αντίπαλο δεν καταφέραμε να πιάσουμε την απόδοση αυτή που θα μας έδινε τη νίκη, όμως το να κερδίσεις εκτός έδρας σε αυτήν τη φάση της διοργάνωσης δεν είναι εύκολο, επομένως το 0-0 είναι ένα καλό αποτέλεσμα για εμάς» είπε αρχικά ο Μαρτίνς και συνέχισε:

«Έχουμε ακόμη 90 λεπτά για να διεκδικήσουμε τη νίκη, στο δικό μας γήπεδο, θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να το πετύχουμε. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας που ταξίδεψαν εδώ για να υποστηρίξουν τον Ολυμπιακό. Πιστεύουμε πως το παιχνίδι ήταν δύσκολο και το ίδιο δύσκολο θα είναι και το παιχνίδι μέσα στην έδρα μας. Όμως, με τους φιλάθλους στο πλευρό μας θα έχουμε μία παραπάνω ώθηση, μία παραπάνω βοήθεια για να μπορέσουμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο μεταξύ, την αισιοδοξία του για πρόκριση του Ολυμπιακού εξέφρασε και ο Ρούμπεν Σεμέδο. Ο Πορτογάλος αμυντικός των «ερυθρολεύκων» σημείωσε στο «Olympiacos TV» μετά τη λήξη της αναμέτρησης: «Νομίζω πως πραγματικά ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι από την πλευρά μας. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήταν εδώ για να μας στηρίξει σήμερα. Κάναμε ένα πρώτο βήμα και θα κάνουμε το δεύτερο στο γήπεδό μας, για να πάρουμε την πρόκριση. Δεν έχω απλώς την πίστη. Έχω τη σιγουριά, την αυτοπεποίθηση, πιστεύω στην ομάδα, στις ικανότητές της. Είμαι σίγουρος πως μέσα στο γήπεδό μας, με τη στήριξη του κόσμου μας, θα κάνουμε αυτό που πρέπει για να πάρουμε την πρόκριση».

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης