«Μέλι έσταζε» το στόμα του Πέδρο Μαρτίνς για τους παίκτες του, μετά τη νίκη-πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Νέφτσι Μπακού στον Γ΄ προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε ότι οι ποδοσφαιριστές του εκτέλεσαν κατά γράμμα τα όσα τους είχε ζητήσει κι έφτασαν δίκαια στην επιτυχία, ενώ για τη συνέχεια υποστήριξε ότι εάν ο Ολυμπιακός συνεχίσει σε αυτό το ρυθμό, τότε δεν τον απασχολεί ποια ομάδα θα βρεθεί στο δρόμο του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Για τα πολλά προβλήματα που υπήρχαν ο Μαρτίνς σχολίασε: «Ήταν δύσκολη εβδομάδα. Παρά τα πολλά προβλήματα υπάρχει μία δύναμη που σε κάνει ακόμα καλύτερο. Ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι στις προπονήσεις και ήμασταν σίγουροι ότι θα έρθουμε εδώ και θα τα καταφέρουμε. Παίξαμε σε ένα γήπεδο με πολλούς φιλάθλους που υποστήριζαν την ομάδα τους. Εμείς, όμως, ήμασταν συγκεντρωμένοι, μπορώ να πω αλάνθαστοι στην τακτική και στο πλάνο μας, παίξαμε τέλεια. Όλα τα παιδιά ήταν συγκεντρωμένα και έδωσαν τη ψυχή τους στο γήπεδο και δεν έχω κανένα παράπονο από κανέναν».

Για τις δύσκολες συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε ο αγώνας, είπε: «Παίξαμε σε μία θερμή ατμόσφαιρα, σε έναν αγωνιστικό χώρο που δεν ήταν καλός και βοηθούσε τον αντίπαλο. Τακτικά ήμασταν αλάνθαστοι. Είχαμε πολύ καλή συγκέντρωση και κάναμε καλό παιχνίδι. Δώσαμε πρωτοβουλία στον αντίπαλο, αλλά ήμασταν προσεκτικοί. Οι καλύτερες ευκαιρίες ήταν δικές μας και αν τις είχαμε εκμεταλλευτεί τότε δεν θα χρειαζόταν να αγχωθούμε στο τέλος».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το αν η ομάδα θα είναι διαφορετική στον επόμενο γύρο υποστήριξε: «Ελπίζω να έχουμε το ίδιο πάθος, την ίδια συγκέντρωση και θέληση μέσα στο ματς. Φυσικά κι ελπίζω να έχω περισσότερες λύσεις. Να είναι η ομάδα πιο καλά και πιο πλήρης. Δεν έχω καμία προτίμηση για τον αντίπαλο».

Για την επιλογή των παικτών που έκανε, τόνισε: «Ο Σισέ έχει παίξει ξανά αριστερό μπακ. Είχε παίξει με την ΑΕΚ 15 λεπτά και το είχε κάνει καλά. Υπήρχαν απουσίες και έπρεπε να καλύψουμε τα κενά. Ο Μάριος είχε προετοιμαστεί και γι’ αριστερά και ο Ελ Αραμπί ήταν προετοιμασμένος και για τ΄ άκρα, αλλά και για τη μεσαία γραμμή. Όλοι οι παίκτες πρέπει να είναι έτοιμοι να βοηθήσουν την ομάδα από οποιαδήποτε θέση χρειαστεί».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης