Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλός για την εποχή που διανύουμε, άκρως ουσιαστικός και με το εμφατικό 4-0 απέναντι στη Βικτόρια Πλζεν, στο «Γ. Καραϊσκάκης», έκανε το καθήκον του και προκρίθηκε στο γ΄ προκριματικό γύρο του Champions League.

Ως εκ τούτου, ο Πέδρο Μαρτίνς είχε κάθε λόγο να είναι χαρούμενος και ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του, παρά την «γκρίνια» του σε κάποιες περιπτώσεις για την τελική πάσα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«To κλειδί της νίκης είναι πως μπήκαμε πολύ δυνατά. Οι φίλαθλοι έπαιξαν καθοριστικό ρόλο. Δεν σταμάτησαν να μας στηρίζουν. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καταιγιστικοί στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο και στο δεύτερο αποτελεσματικοί. Είναι δίκαιο το αποτέλεσμα», υπογράμμισε ο Πορτογάλος τεχνικός με δηλώσει τους στην κάμερα της NOVA.

«Αυτές οι νίκες δίνουν αυτοπεποίθηση. Είναι μία μεγάλη βραδιά για τον Ολυμπιακό. Έχουμε ξεκάθαρο στόχο: να μπούμε στους ομίλους του Champions League και γι΄ αυτό θα παλέψουμε», πρόσθεσε ο προπονητής της πειραϊκής ομάδας και συμπλήρωσε:

«Το παιχνίδι ήταν σημαντικό, επειδή αντιμετωπίζαμε ένα δύσκολο αντίπαλο. Έπρεπε να παίξουμε έξυπνα για να πάρουμε την πρόκριση. Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου την Μπασακσεχίρ. Από εδώ και πέρα θα ασχοληθούμε με τον επόμενο αντίπαλό μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης