Στην ετοιμότητα της ομάδας του, τόσο για τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις όσο και για το πρωτάθλημα, αναφέρθηκε ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο προπονητής του Ολυμπιακού, στις καθιερωμένες δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA, αρχικά είπε: «Είχαμε δύο στόχους από την αρχή της σεζόν. Οι όμιλοι του Champions League και το πρωτάθλημα. Είμαστε συγκεντρωμένοι στο ματς με την ΑΕΛ και οι παίκτες μας πρέπει να είναι 100% έτοιμοι γι’ αυτό. Όλοι ξέρουν πως μέσω του πρωταθλήματος έρχονται και οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Οπότε οι παίκτες μου είναι απόλυτα έτοιμοι και συγκεντρωμένοι στο κυριακάτικο παιχνίδι».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Η καθημερινή δουλειά μας κάνει όλους ενωμένους. Ο κάθε αθλητής του Ολυμπιακού δεσμεύεται με την ομάδα από όταν έρχεται εδώ και ξέρει τους στόχους της. Όλοι δουλεύουν πολύ για να τους πετύχουμε και υπάρχει καθημερινή επικοινωνία μεταξύ μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναφερόμενος στα κολακευτικά λόγια των ανθρώπων της UEFA προς τον Ολυμπιακό, τόνισε: «Είμαστε υπερήφανοι για τα σχόλια που δεχόμαστε, όπως και όλοι οι Έλληνες. Είναι μια αναγνώριση για τη δουλειά που κάνουμε».

Σχετικά με τις μεταγραφές ο Πέδρο Μαρτίνς ανέφερε: «Έχουμε ξεκινήσει τη δημιουργία της ομάδας από πέρυσι και έτσι είναι πιο εύκολο όταν έρχονται οι καινούργιοι παίκτες να ενταχθούν στο σύνολο. Υπάρχουν παίκτες που δεν παίζουν τελευταία, όπως ο Τοροσίδης και ο Αβραάμ, αλλά που βοηθούν μέσα στα αποδυτήρια. Φυσικά, δεν είναι τυχαίο που προσαρμόζονται εύκολα, καθώς εξετάζουμε και τους χαρακτήρες τους, προκειμένου να ενταχθούν σε εμάς».

Για το παιχνίδι με την ΑΕΛ δήλωσε: «Είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στην ΑΕΛ. Στα αποδυτήρια μόνο γι’ αυτό μιλούσαμε. Προετοιμάζουμε το ματς. Μόνο αυτή την αναμέτρηση έχουμε στο μυαλό μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος, στην ερώτηση γιατί στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης δεν ήταν ιδιαίτερα δημιουργικοί, απάντησε: «Είμαστε ομάδα που μας αρέσει να φτιάχνουμε ευκαιρίες. Δεν το καταφέραμε απέναντι στον Αστέρα και ίσως να μην συμβεί και με την ΑΕΛ. Δεν γνωρίζουμε την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στη Λάρισα. Έχουν έμπειρο προπονητή. Περιμένουμε ένα δύσκολο ματς. Το πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό, ιδιαίτερα όταν είσαι στον Ολυμπιακό. Ξέρουμε πως η Λάρισα βγαίνει περισσότερο στην επίθεση. Περιμένουμε μια ομάδα ανταγωνιστική. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης