Tην άποψή του ότι το αποψινό παιχνίδι (21.45, Novasports 1) του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ είναι εντελώς διαφορετικό σε σχέση με τον πρόσφατο αγώνα ρεβάνς των δύο ομάδων στο Φάληρο, για τα ημιτελικά του Κυπέλλου, εξέφρασε σε δηλώσεις του στη Nova ο Πέδρο Μαρτίνς

.«Νομίζω ότι θα είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι, σε σχέση με εκείνο που παίξαμε κόντρα στον ΠΑΟΚ, για το Κύπελλο. Ο ΠΑΟΚ ερχόταν τότε με ένα πλεονέκτημα και η στρατηγική ήταν τελείως διαφορετική. Για να προστατεύσει το πλεονέκτημα αυτό, που είχε, του ενός γκολ», τόνισε αρχικά ο Πορτογάλος τεχνικός και πρόσθεσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Τώρα πιστεύω ότι θα έρθει με τελείως διαφορετική νοοτροπία. Ίσως για να ρισκάρει περισσότερο. Και για να κυνηγήσει τη νίκη. Τώρα είναι αλλιώς τα πράγματα, σε σχέση με το ματς Κυπέλλου.

Νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ δεν περνάει μία εύκολη φάση, όμως έτσι είναι το πρωτάθλημα. Έτσι είναι οι φάσεις που περνάνε οι ομάδες.

Και αυτή τη στιγμή, μολονότι δεν βρίσκεται σε καλή φάση, έχει ποιοτικούς παίκτες και πολλά πράγματα να αποδείξει. Επομένως θα κυνηγήσει τη νίκη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης