Ευφορία επικρατεί στις τάξεις του Ολυμπιακού την επομένη της πρόκρισης, επί του ΠΑΟΚ, στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Πορτογάλος τεχνικός των «ερυθρόλευκων», Πέδρο Μαρτίνς, με ανάρτησή του στο Twitter, έκανε λόγο για «ενότητα» στην ομάδα του Πειραιά και υποσχέθηκε στους φιλάθλους του Ολυμπιακού πως οι παίκτες του δουλεύουν για να κατακτήσει ακόμα περισσότερα τρόπαια η οικογένεια του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα, ο Πέδρο Μαρτίνς συνόδεψε τη φωτογραφία με τους εναγκαλισμούς των παικτών, μετά το 2-0, με τα εξής λόγια: «Είμαι χαρούμενος και υπερήφανος που περάσαμε στον τελικό του Κυπέλλου! Η ενότητα είναι η δύναμή μας. Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε και να δουλεύουμε με σκοπό να κατακτήσουμε τρόπαια για την οικογένεια του Ολυμπιακού!».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός προέβη επίσης σε ανάρτηση το πρωί της Πέμπτης (25/6). «Τα λιοντάρια βρυχώνται προς τον τελικό» αναφέρει συγκεκριμένα η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, πάνω από μία ομαδική φωτογραφία μέσα στα αποδυτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης», η οποία τραβήχτηκε αμέσως μετά τη λήξη του δεύτερου ημιτελικού του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ και το 2-0 υπέρ των Πειραιωτών με γκολ των Μασούρα (64΄) και Καμαρά (85΄).  

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης