Μαρτίνς: «Κατακτήσαμε τον στόχο μας»

Μαρτίνς: «Κατακτήσαμε τον στόχο μας»
Ο Πέδρο Μαρτίνς μετά την επικράτηση του Ολυμπιακού επί του Πανιώνιου τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» πέτυχαν τον στόχο τους.

«Κατά τη γνώμη μου είδαμε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι. Είναι από τα ματς που αρέσουν στον κόσμο. Μπήκαμε στο πρώτο 20λεπτο πολύ ωραία, δημιουργήσαμε τρεις-τέσσερις ευκαιρίες που θα μπορούσαμε να σκοράρουμε. Στη συνέχεια ο Πανιώνιος έδειξε την ποιότητά του και μας δημιούργησε προβλήματα στις μεταβιβάσεις. Το ματς είχε ένα πολύ ωραίο θέαμα και είναι πολύ σημαντικό να το συνειδητοποιήσουμε αυτό. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως τελείωσε το πρώτο, με τον Πανιώνιο να δημιουργεί προβλήματα και να δείχνει την ποιότητα του. Είμαστε και οι δύο ποιοτικές ομάδες. Στα τελευταία 20 λεπτά ήμασταν εμείς που ήμασταν όπως έπρεπε και θύμισε το ξεκίνημά μας. Δημιουργήσαμε φάσεις για γκολ, καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και κατακτήσαμε τον στόχο μας. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι που το καταφέραμε. Το πιο σημαντικό είναι ότι είδαμε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι», είπε αρχικά ο προπονητής του Ολυμπιακού και ρωτήθηκε για το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί:

«Θα ήθελα να ξεχωρίσω τα δύο παιχνίδια, αυτό με την Μπέτις και το σημερινό. Είναι τελείως διαφορετικά ματς. Η Μπέτις ακολουθεί σε κατοχή την Ρεάλ και την Μπάρτσα. Σήμερα παίξαμε ένα ματς ελληνικού πρωταθλήματος με έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο. Με τον Αστέρα υπήρχαν προβλήματα φρεσκάδας και κόπωσης, αλλά σήμερα δεν πιστεύω ότι αυτό ήταν το πρόβλημά μας. Το πρόβλημα ήταν ότι ο αντίπαλος μάς δημιούργησε πολλά προβλήματα. Αν είχαμε εκμεταλλευτεί όμως τις ευκαιρίες, δεν θα είχαμε προβλήματα. Εκεί οφείλεται στο ότι δεν πήραμε εύκολα το αποτέλεσμα. Δεν νομίζω πάντως ότι υπήρχε έλλειψη φρεσκάδας».

Για τις αλλαγές συστήματος στην εξέλιξη του ματς είπε: «Αυτά είναι πράγματα που έχουν δουλευτεί αρκετά και δεν συμβαίνουν τυχαία. Βλέπουμε τι μπορεί να αλλάξει. Έπρεπε με κάποιον τρόπο να εμποδίσουμε τον αντίπαλο. Είναι κάτι που το έχουμε δουλέψει και έτσι δεν παίζουμε μόνο το 4-4-2 ή το 4-3-3 ή το 4-2-3-1. Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα για εμάς και είναι κάτι που τα έχουμε δουλέψει».

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2018, 22:56