Ικανοποιημένος από τη διάθεση των παικτών του και τη συνολική εμφάνιση της ομάδας του, στον αγώνα με τον ΟΦΗ, έμεινε ο Πέδρο Μαρτίνς, όπως υπογράμμισε ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο «Θ. Βαρδινογιάννης».

Μιλώντας στη συνδρομητική τηλεόραση της Nova, ο Μαρτίνς εξήρε επίσης την ενέργεια των ποδοσφαιριστών της γηπεδούχου να κάνουν pasillo πριν την έναρξη για να τιμήσουν τον αντίπαλό τους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι μία πολύ μεγάλη στιγμή για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Θέλω να πω συγχαρητήρια στον ΟΦΗ. Όπως έχω δηλώσει παλαιότερα, είναι η αποκάλυψη του φετινού πρωταθλήματος. Πρόκειται για ομάδα που έχει ταυτότητα λόγω του προπονητή της. Είναι μία μεγάλη κίνηση που δε συνηθίζεται στα ελληνικά γήπεδα. Τους ευχαριστούμε και τους συγχαίρουμε», είπε ο τεχνικός του Ολυμπιακού.

Ερωτηματικά άφησε η αλλαγή του Ελ Αραμπί, ο οποίος είχε περάσει στο παιχνίδι ως αλλαγή στη θέση του Χασάν, που τραυματίστηκε. «Ο Ελ Αραμπί βγήκε για να προστατευθεί. Προέρχεται από μία μεγάλη σειρά αγώνων. Δεν ήταν θέμα τακτικής η αλλαγή του. Συμπεριφέρθηκε άψογα μέσα στο παιχνίδι», εξήγησε ο Μαρτίνς.

Όσο για τις πολλές αλλαγές που έκανε σήμερα στην ενδεκάδα του; «Όταν πήραμε το πρωτάθλημα είπα στους παίκτες μου ότι όλοι έχουν συνεισφέρει γι΄ αυτόν τον τίτλο. Είπα να δώσω μία ευκαιρία σε όλα τα παιδιά. Ήθελα να ανταποδώσω τη δουλειά που έχουν κάνει όλη τη σεζόν. Ήταν μία ευκαιρία να δώσουμε ένα παράδειγμα και στους πιο νέους παίκτες, ότι αν δουλεύουν θα ανταμείβονται».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Πέδρο Μαρτίνς ρωτήθηκε και για τους δύο τελευταίους αγώνες της ομάδας του, αμφότεροι με αντίπαλο την ΑΕΚ για την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ και τον τελικό του Κυπέλλου. «Πρόκειται για παιχνίδια με μεγάλη βαρύτητα. Στο ένα κρίνεται ένας τίτλος, αλλά και το παιχνίδι του πρωταθλήματος είναι σημαντικό για εμάς. Θέλουμε να ολοκληρώσουμε το πρωτάθλημα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και δε θέλουμε να διευκολύνουμε κανέναν αντίπαλο. Θα υπερασπιστούμε τη φανέλα μας με κάθε τρόπο. Έτσι θα κάνουμε και στο ματς του πρωταθλήματος», τόνισε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης