Ο Ολυμπιακός αφήνει πίσω του την εντός έδρας ήττα από τον Παναθηναϊκό και στρέφει την προσοχή του στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, στο οποίο θα γίνει η απονομή για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Πέδρο Μαρτίνς μιλώντας για το ματς με τους Θεσσαλονικείς τόνισε ότι «θέλουμε να είναι μια γιορτή, ένα ωραίο τελείωμα στην πετυχημένη χρονιά μας», ενώ δήλωσε περήφανος γι’ αυτά που έχει πετύχει με τον σύλλογο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη Nova:

Για το τελευταίο ματς στο «Γ. Καραϊσκάκης», κόντρα στον ΠΑΟΚ: «Θέλουμε να είναι μια γιορτή, ένα ωραίο τελείωμα στην πετυχημένη χρονιά. Ο Ολυμπιακός πήρε το πρωτάθλημα και κανείς δεν μπορεί να του το στερήσει αυτό. Θέλουμε ο κόσμος να διασκεδάσει και να απολαύσει το παιχνίδι. Θέλουμε να δείξουμε το μεγαλείο του Ολυμπιακού και ο κόσμος να περάσει καλά και να πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Για το γεγονός ότι κατέκτησε το πρωτάθλημα με διαφορά από τους διώκτες του: «Δεν νομίζω πώς έχει σημασία η διαφορά. Εμείς θέλουμε ο κόσμος να πανηγυρίσει στη γιορτή, να γίνει ένα καλό παιχνίδι και ο κόσμος να περάσει καλά. Μικρή σημασία έχει η διαφορά, αυτό που έχει σημασία να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να κάνει ένα καλό τελείωμα στη χρονιά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το γεγονός ότι θα ισοφαρίσει σε νίκες τον Μπάγεβιτς, σε περίπτωση που επικρατήσει ο Ολυμπιακός του ΠΑΟΚ: «Ειλικρινά δεν δίνω σημασία στις στατιστικές και τα νούμερα αυτά. Αυτό που έχει σημασία είναι οι νίκες, η διαδικασία των παιχνιδιών και η διαχείρισή τους και οι κατακτήσεις τίτλων. Αυτό έχει σημασία και αυτό θέλουμε να πετυχαίνουμε κάθε χρόνο. Είμαι περήφανος που τα πετυχαίνω αυτά σε έναν ιστορικό και μεγάλο σύλλογο. Όμως όλα τα υπόλοιπα είναι απλά νούμερα και δεν με ενδιαφέρουν τόσο».

Για τα προβλήματα ενόψει ΠΑΟΚ: «Είναι οι περιπτώσεις του Μανωλά και του Μπα, τις οποίες μέχρι το παιχνίδι θα επανεξετάσουμε. Αυτή τη στιγμή μόνο αυτές τις περιπτώσεις μπορούμε να αναφέρουμε».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης