Τη νίκη από τους παίκτες του ζήτησε ο Πέδρο Μαρτίνς στον αγώνα ρεβάνς με τη Σλόβαν στην Μπρατισλάβα (26/8, 21:45, Mega, Novasports Prime), προκειμένου ο Ολυμπιακός να «σφραγίσει» την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός των Πειραιωτών τόνισε ότι «απομένει ένα ματς και θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να νικήσουμε, όχι απλά να υπερασπιστούμε την πρόκριση», ενώ ξεκαθάρισε πως «είμαστε προετοιμασμένοι και αποφασισμένοι να αντιμετωπίσουμε έναν πολύ καλό αντίπαλο» και ότι «πάμε εκεί για να ολοκληρώσουμε τη δουλειά και για να νικήσουμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Πορτογάλος προπονητής επισήμανε ακόμη ότι οι Χασάν και Σισέ είναι έτοιμοι, υπογράμμισε πως «για τις μεταγραφές δουλεύει πολύς κόσμος και κάνουμε το καλύτερο για να ολοκληρώσουμε τις κινήσεις μας», ενώ έκανε και ένα σχόλιο για την αναβολή της έναρξης στο πρωτάθλημα, λέγοντας ότι «θα πρέπει οι υπεύθυνοι σε όλους τους τομείς να δώσουν λύση γιατί όλο αυτό βλάπτει συνολικά το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Αναλυτικά ο Μαρτίνς μίλησε:

– Για την κατάσταση των Σισέ, Χασάν, Μασούρα και αν θα παίξει ο Λόπες: «Ο Χασάν και ο Σισέ είναι έτοιμοι, η ομάδα είναι καλά προετοιμασμένη και 95% πλήρης. Ο Μασούρας μόνο δεν θα μπορέσει να παίξει. Είμαι ευχαριστημένος με τη δουλειά όλων των παικτών, ο Λόπες και ο Ονιεκούρου είναι έτοιμοι, αλλά δεν θα πω όπως πάντα από τώρα ποιοι θα παίξουν και ποιοι όχι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

– Για το αν του άρεσε ότι στο πρώτο ματς ξεχώρισε όλη η ομάδα και είχε πολλούς πρωταγωνιστές και ένα σχόλιο για την αναβολή του πρωταθλήματος: «Μου άρεσε όπως παίξαμε και αντιμετωπίσαμε το ματς με τη Σλόβαν ειδικά αν το συγκρίνουμε με αυτό με τη Λουντογκόρετς. Είχαμε θέληση και βελτίωση της φυσικής κατάστασης. Το ότι το είδαμε από όλη την ομάδα είναι δείγμα ότι είμαστε προετοιμασμένοι για τη νέα σεζόν. Για την αναβολή δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, αλλά σίγουρα είναι άσχημο για το ποδόσφαιρο και την προοπτική του στην Ευρώπη. Υπάρχει πολύς κόσμος που αγαπά το ελληνικό ποδόσφαιρο και θα πρέπει οι υπεύθυνοι σε όλους τους τομείς να δώσουν λύση γιατί όλο αυτό βλάπτει συνολικά το ελληνικό ποδόσφαιρο».

– Για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, τις δηλώσεις των παικτών της Σλόβαν ότι μπορούν να προκριθούν και αν ο Ολυμπιακός πάει για τη νίκη ή απλά για να εξασφαλίσει την πρόκριση: «Δεν έχω αμφιβολία ότι η Σλόβαν θα προσπαθήσει για την πρόκριση. Απομένει ένα ματς και θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να νικήσουμε, όχι απλά να υπερασπιστούμε την πρόκριση. Δεν υποτιμάμε σε καμία περίπτωση τον αντίπαλο, είμαστε πολύ έμπειροι για να μην το κάνουμε. Κι εγώ αν ήμουν προπονητής της Σλόβαν θα έλεγα τα ίδια στους παίκτες μου, ότι υπάρχουν ελπίδες. Η Σλόβαν είχε αποκλείσει πρόπερσι τον ΠΑΟΚ, κανείς μας δεν σκέφτεται διαφορετικά, είμαστε προετοιμασμένοι και αποφασισμένοι να αντιμετωπίσουμε έναν πολύ καλό αντίπαλο. Πάμε εκεί για να ολοκληρώσουμε τη δουλειά και για να νικήσουμε. Για τον αγωνιστικό χώρο θα πρέπει να προσαρμοστούμε, το παιχνίδι για εμάς αρχίζει από το 0-0 και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε αυτό που πρέπει».

– Για τις μεταγραφές, πόσους παίκτες περιμένει και σε ποιο σημείο βρίσκονται οι επαφές: «Έχουμε 4-5 μέρες για τις μεταγραφές και να για ρυθμίσουμε τον αριθμό των παικτών στο ρόστερ. Αυτή τη στιγμή είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι, για τις μεταγραφές δουλεύει πολύς κόσμος και κάνουμε το καλύτερο για να ολοκληρώσουμε τις κινήσεις μας».

Από πλευράς των παικτών του Ολυμπιακού παρέστη στη συνέντευξη Τύπου ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ και ξεκαθάρισε ότι «έχουμε κάνει τη μισή δουλειά» και πως «πρέπει να την ολοκληρώσουμε με καλό τρόπο». Ο Μολδαβός αριστερός μπακ μίλησε αναλυτικά:

– Για το κλίμα στην ομάδα πριν από τη ρεβάνς: «Σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει χαλάρωση, έχουμε κάνει τη μισή δουλειά, πρέπει να την ολοκληρώσουμε με καλό τρόπο και είμαστε συγκεντρωμένοι για το στόχο μας. Ξέρουμε τη σημασία του αγώνα και της πρόκρισης».

– Για τη γνώμη του για τους νέους συμπαίκτες που ήρθαν φέτος: «Ήρθαν για να αυξήσουν την ποιότητα, είναι ευπρόσδεκτοι και θα κάνουμε τα πάντα για να προσαρμοστούν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα».

– Για το πόσο έχει επηρεάσει το ρυθμό η αναβολή στην έναρξη του πρωταθλήματος: «Δεν είναι κάτι θετικό, θα έπρεπε να είχε ξεκινήσει. Συγκεντρωνόμαστε σε ό,τι μπορούμε να ελέγξουμε, τα άλλα τα αφήνουμε εκτός Ρέντη και προπονούμαστε κανονικά».

– Για τη μεταγραφή αριστερού μπακ και αν θα τον βοηθήσει ο ανταγωνισμός: «Δεν το σκέφτομαι, μόνο να δουλεύω για να βοηθάω το σύλλογο, αυτό με απασχολεί. Σίγουρα είναι πάντα καλός ο ανταγωνισμός, αλλά με απασχολεί μόνο να δουλεύω».

– Για το αν η πιθανή πρόκριση της Σέριφ από την πατρίδα του στο Champions League τον εκπλήσσει και αν σημαίνει ότι όλες οι ομάδες των προκριματικών πράγματι είναι επικίνδυνες: «Όλες οι ομάδες είναι δυνατές και έχουν ποιότητα, όλες οι ομάδες προσπαθούν να κάνουν την καλύτερη εμφάνιση και να τα καταφέρουν».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης