Μαρτίνς: «Πάνω απ' όλα η νίκη με την Ξάνθη»

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 7 Δεκεμβρίου 2018, 19:01
Μαρτίνς: «Πάνω απ' όλα η νίκη με την Ξάνθη»
Μπορεί να περιμένει τον Ολυμπιακό το κρίσιμο ματς με την Μίλαν, όπου θα κριθεί το αν θα συνεχίσει την ευρωπαϊκή πορεία του, όμως νωρίτερα υπάρχει η αναμέτρηση με την Ξάνθη κι εκεί εστιάζει όλη την προσοχή του ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε στη Nova και αναλυτικά τα όσα είπε έχουν ως εξής:

- Για το ματς με την Ξάνθη: «Η συγκέντρωσή μας είναι απόλυτα στο ματς με την Ξάνθη, είναι ο πρωταρχικός στόχος μας, όλοι το ξέρουν αυτό. Όλοι έχουν το μυαλό τους σ' αυτό το παιχνίδι, όποιος δεν θα είναι καλά στο ματς με την Ξάνθη, να μην περιμένει πως θα είναι καλά την Πέμπτη. Μας ενδιαφέρει περισσότερο απ' όλα η νίκη με την Ξάνθη. Είναι πολύ σημαντικό, όλοι ξέρουμε τη σημασία του, είναι δύσκολο παιχνίδι, κόντρα σε μία πολύ ποιοτική ομάδα, είναι ένα παιχνίδι όπως εκείνα με Άρη και Ατρόμητο. Δεν σκεφτόμαστε την Μίλαν».

- Για την άμυνα της Ξάνθης: «Πρόκειται για μία ομάδα αμυντική, όχι επειδή δεν έχει άλλο τρόπο να παίξει, αλλά έχει τέτοια κουλτούρα, ξέρει καλά το ελληνικό ποδόσφαιρο, έχει έμπειρους ποδοσφαιριστές για να το κάνουν αυτό, αλλά και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και ο προπονητής τους το οργανώνει άριστα, οπότε περιμένουμε ένα δύσκολο ματς ίδιο με εκείνα κόντρα στον Άρη και τον Ατρόμητο. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να παίξουμε με υπομονή».

- Για τις μεταγραφές και τα ονόματα που γράφονται: «Πραγματικά είναι περίοδος που θα ακουστούν πολλά ονόματα, όντως έχω διαβάσει το δημοσίευμα της "A Bola" για τον Μοντέρο, αυτό που μπορώ όμως να πω είναι πως έχω ένα δυνατό γκρουπ παικτών, που δουλεύει πολύ και βελτιώνεται. Έτσι, πέρα από τον Μασούρα που θα έρθει τον Ιανουάριο, δεν υπάρχει λόγος να λέμε τόσα ονόματα, μας ενδιαφέρει το τώρα, το ματς με την Ξάνθη και θέλουμε να είναι καλά οι Χασάν, Γκερέρο, Μεριά, αυτό μας ενδιαφέρει τώρα και όχι τα τόσα πολλά ονόματα».

- Για το αν το πρωτάθλημα κριθεί στα ντέρμπι: «Ο ΠΑΟΚ έχει προβάδισμα σημαντικό, είναι μπροστά 6 βαθμούς, αλλά δεν λέει τίποτα αυτό. Είναι, όπως είπα, καθοριστικό το ματς με την Ξάνθη, θα είναι σημαντικό να πάρουμε τους βαθμούς. Πρέπει να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια μας, δεν ξέρουμε τι θα κάνει ο ΠΑΟΚ στη συνέχεια, αλλά θα παίξει κι αυτός σε δύσκολα ματς στον δεύτερο γύρο. Δεν ξέρεις που θα κριθεί. Εμείς όμως πρέπει να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια μας».

- Για το ματς με τη Μίλαν: «Καταλαβαίνω τον κόσμο που θέλει τόσο πολύ να έρθει σ' αυτό το ματς. Είναι ένα μεγάλο ευρωπαϊκό παιχνίδι. Εγώ όμως ασχολούμαι μόνο με την Ξάνθη, καθόλου με τη Μίλαν, τώρα έχω στο μυαλό μου το παιχνίδι με την Ξάνθη. Έχουμε χρόνο μετά για να προετοιμαστούμε για το ματς με τη Μίλαν».

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 7 Δεκεμβρίου 2018, 19:06