Ο Ολυμπιακός έμεινε για δεύτερη διαδοχική αγωνιστική μακριά από τις νίκες, καθώς μετά την απώλεια δύο βαθμών απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης έμεινε στη λευκή ισοπαλία και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αποτέλεσμα που κολακεύει κιόλας τους Πειραιώτες, βάσει της εμφάνισης που έκαναν στη Λεωφόρο.

Ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του, μετά το τέλος του αγώνα, χαρακτήρισε δύσκολη την κατάσταση που περνούν οι πρωταθλητές, ωστόσο δήλωσε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, δεδομένης της απόδοσης των ερυθρολεύκων στο ματς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πορτογάλος προπονητής στην κάμερα της Cosmote TV:

Για το ματς: «Είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα δεδομένης της απόδοσή μας. Ήμασταν καλοί στην άμυνα, αλλά επιθετικά είμαστε σε μια δύσκολη περίοδο και μόνο μέσα από τη δουλειά θα βγούμε απ’ αυτήν την κατάσταση».

Για το τι έφταιξε: «Στο προηγούμενο παιχνίδι δεν έγινε το ίδιο. Είχαμε κάποιες ευκαιρίες, αλλά σήμερα ήμασταν πολύ φτωχοί. Χρειαζόμαστε γρήγορα μια νίκη για να βγούμε απ’ αυτήν την κατάσταση και δουλειά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το σύστημα με τους τρεις αμυντικούς: «Αυτό οφείλεται από τη μία στις απουσίες που έχουμε. Επίσης, σήμερα έπρεπε να ανακαλύψουμε την ποιότητα που έχουμε στους αμυντικούς. Νομίζω ότι το σημερινό παιχνίδι δεν έχει να κάνει με το σύστημα που χρησιμοποιήσαμε».
 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης