Tην αποψή του ότι τα ατομικά λάθη και η αναποτελεσματικότητα στην επίθεσην στοίχισαν στον Ολυμπιακό τόσο στο αποψινό ματς με την Πόρτο (0-2) όσο και γενικά στην παρουσία του στη φάση των ομίλων του Champions League, εξέφρασε ο Πέδρο Μαρτίνς, μετά την ήττα με 2-0 από τους «δράκους» στο Καραϊσκάκη.

«Το σημερινό ματς αντικατοπτρίζει όλη την πορεία μας στον όμιλο. Σήμερα συνέβη ό,τι και στα άλλα παιχνίδια, κάνοντας ατομικά λάθη και έχοντας αναποτελεσματικότητα στις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε. Εκτός από τα ματς με τη Μάντσεστερ Σίτι, όλα τα άλλα ματς ήταν ισορροπημένα, αλλά δεν αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε», τόνισε αρχικά ο Πορτογάλος τεχνικός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κληθείς να μιλήσει για τον λόγο που αντικαταστάθηκε ο Μαντί Καμαρά, ο προπονητής των Πειραιωτών επισήμανε: «Ο Καμαρά δεν έχει πρόβλημα, βγήκε γιατί ήταν η απόφασή μας.

Ερωτηθείς για το αν στοίχισαν στον Ολυμπιακό τα διαδοχικά παιχνίδια και τα προβλήματα απουσιών, είπε: «Υπάρχουν διάφορες αιτίες. Μας συνέβησαν διάφορα σε αυτήν τη φάση, αλλά θα πρέπει πάντα να δουλεύουμε για να βρίσκουμε λύσεις σε αυτά τα προβλήματα».

Για την ευρωπαϊκή συνέχεια  της ομάδας του στους «32» του Europa League, ο Μαρτίνς επισήμανε: «Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να εμφανιστεί η ομάδα με καλύτερο επίπεδο και να παρουσιάσει βελτιωμένη φυσική κατάσταση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το Europa League ο Πορτογάλος ανέφερε: «Θα έχουμε ένα… mini Champions League. Υπάρχουν πολλές δυνατές ομάδες στο Europa League, θα είναι πολύ υψηλό το επίπεδο», ενώ κατέληξε λέγοντας ότι:

«Είναι αναγκαίο να κάνουμε μια διακοπή. Είχαμε μόλις επτά μέρες ξεκούρασης το καλοκαίρι. Ξέρουμε τι πήγε στραβά, τι πρέπει να βελτιώσουμε και θα δουλέψουμε πάνω σε αυτούς τους τομείς».

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης