Ο Πέδρο Μαρτίνς μετά την ολοκλήρωση του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας και την κατάκτηση του νταμπλ από τον Ολυμπιακό μίλησε στην κάμερα της «COSMOTE TV» και τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» πέτυχαν τους στόχους τους, σε μία δύσκολη χρονιά.

«Τελειώνει σήμερα μια παράξενη και δύσκολη χρονιά. Είμαστε χαρούμενοι που τελειώνει με αυτόν τον τρόπο μια χρονιά με αρκετές δυσκολίες. Καταφέραμε να πετύχουμε τους στόχους που είχαμε θέσει. Κρίμα που δεν καταφέραμε να το ολοκληρώσουμε τον Ιούνιο μαζί με τον κόσμο μας. Οι παίκτες μου έκαναν μια εκπληκτική σεζόν, τα έχουν δώσει όλα. Πολλές φορές μπορεί να μην έπαιξαν καλά αλλά πάντα έπαιζαν με την ψυχή τους», ανέφερε ο προπονητής του Ολυμπιακού και ρωτήθηκε που αφιερώνει το κύπελλο:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Στον Σάββα Θεοδωρίδη, στην οικογένεια του Ολυμπιακού και στον Βασίλη Τοροσίδη γιατί ήταν το τελευταίο του παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στον αγωνιστικό χώρο γιατί θα παραμείνει στην ομάδα απ’ άλλο πόστο. Είναι ένα σύμβολο για την ομάδα μας».

Κλείνοντας, είπε: «Θα το δούμε πρέπει να δουλέψουμε σε πολλά πράγματα σχετικά με τη συνέχεια της ομάδας. Είναι ένα παιδί που δίνει τις απαντήσεις του μέσα στο γήπεδο. Ο Μπρούνο είναι η αλήθεια πάντως ότι όποτε χρειάστηκε, μπήκε και μας βοήθησε. Δεν ξέρουμε ακόμα αν θα τον ξαναχρησιμοποιήσουμε στην ίδια θέση. Οποτε έπαιξε, πάντως, τα έδωσε όλα».

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης