Έτοιμος για τα επίσημα παιχνίδια θα παρουσιαστεί ο Ολυμπιακός, όπως δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς μετά τη φιλική ισοπαλία (1-1) με τη Λέχια Γκντανσκ.

«Παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο όπως και στο τελευταίο παιχνίδι. Το πρώτο ημίχρονο ήταν ένα ζωντανό παιχνίδι με ευκαιρίες και για τους δύο. Προσπαθήσαμε να κάνουμε τα πράγματα που θέλουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο το ίδιο, στα πρώτα 15 λεπτά. Μετά κάναμε πολλές αλλαγές και ήρθε το γκολ του αντιπάλου, από ατομικό λάθος. Πιστεύω ότι και στο τέλος του αγώνα παλέψαμε για την ισοφάριση και η ομάδα ήταν αυτό που ψάχναμε στο πρώτο ημίχρονο. Σίγουρα υπάρχει και κούραση γιατί δουλεύουμε, αλλά θα είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει», δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού στην κάμερα της Nova και ρωτήθηκε αν δουλεύει περισσότερο τα τελειώματα στις προπονήσεις:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δουλεύουμε τα πάντα στις προπονήσεις και όχι μόνο τα τελειώματα. Πιστεύω ότι η ομάδα βρίσκει σιγά-σιγά το ρυθμό της. Το παιχνίδι μας βελτιώνεται σιγά-σιγά».

Για τον τραυματισμό του Βούκοβιτς και πόσο τον ανησυχεί, αφού λείπουν παίκτες για το Κόπα Άφρικα: «Και ο Μεριά εκτός και ο Σισέ, αλλά καλύτερα να είναι στο Κόπα Άφρικα, παρά να είναι τραυματίες. Θα μιλήσουμε τον γιατρό και θα δούμε, αλλά μακάρι να μην μείνει εκτός».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης