Ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του Ολυμπιακού εμφανίστηκε ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τη Λουκέρνη. «Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τον τρόπο που παίξαμε και από τη νίκη. Είμαι ικανοποιημένος από τον τρόπο που αντέδρασαν οι ποδοσφαιριστές. Είδαμε θέληση και προσπάθεια από τους ποδοσφαιριστές. Ήρθαμε με πολύ μεγάλο πλεονέκτημα αλλά δείξαμε ότι όταν παίζεις στον Ολυμπιακό πρέπει να παίζεις για τη νίκη. Είναι σημαντική η νίκη γιατί χαρίσαμε βαθμούς στην Ελλάδα.

Θέλουμε να βλέπουμε σοβαρότητα από τους ποδοσφαιριστές και στα επόμενα ματς. Υπολογίζω όλους τους παίκτες και όλοι είναι απαραίτητοι να βοηθήσουν. Ο Νάτχο δεν είναι έτοιμος από άποψη φυσικής κατάσταση. Προπονείται μόνο μία εβδομάδα μαζί μας. Υπολογίζουμε την προσπάθεια του. Είμαστε ικανοποιημένοι απ’ όλους και την προσπάθεια τους. Επιλέγουμε πάντα αυτούς που είναι πιο έτοιμοι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έρχεται ο επόμενος γύρος που θα αντιμετωπίσουμε υψηλότερου επιπέδου ομάδες και θα είμαστε πανέτοιμοι και υπολογίζουμε όλους τους παίκτες για να βοηθήσουν. Γενικά είναι μία χρονιά που ξεκινάει με φιλοδοξίες και θέλουμε να προκριθούμε στους ομίλους».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης