Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε και τυπικά το μεσημέρι της Πέμπτης (3/1) την απόκτηση του Γιώργου Μασούρα από τον Πανιώνιο, με τον διεθνή άσο να δηλώνει χαρούμενος που πλέον ανήκει στο έμψυχο δυναμικό των Πειραιωτών.

«Γιώργο Μασούρα καλώς όρισες στον Ολυμπιακό», ήταν το σχόλιο της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ στο Twitter, το οποίο συνοδεύεται από μία φωτογραφία του ποδοσφαιριστή στα χρώματα της νέας του ομάδας.
«Ήρθα στη μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, έκανα ένα όνειρό που είχα από μικρό παιδί πραγματικότητα και θα δώσω την ψυχή μου γι΄ αυτή την ομάδα.
Έχω ζήσει την ατμόσφαιρα του Καραισκάκη από πάνω, θέλω να τη ζήσω και μέσα από τον αγωνιστικό χώρο. Είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερα να φθάσω σε αυτό το σημείο» ανέφερε ο Μασούρας στις πρώτες δηλώσεις του ως παίκτης του Ολυμπιακού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Ο 25χρονος παίκτης έκανε πολύ καλές εμφανίσες με τον Πανιώνιο στο πρώτο μισό της σεζόν σημειώνοντας 7 τέρματα σε 16 αγώνες.
Παράλληλα κέρδισε και την πρώτη του κλήση στην εθνική ομάδα ανδρών, μετέχει στις προπονήσεις του Ολυμπιακού εδώ και κάποιες ημέρες, υπό τις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς.


 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης