Άπαντες στον Ολυμπιακό έχουν στραμμένη την προσοχή τους αυτές τις μέρες στις δικαστικές διαμάχες και το θέμα προπονητή έχει πάει λίγο πίσω. Πάντως, δεν αναμένεται να αργήσει να κλείσει και λογικά την επόμενη εβδομάδα θα υπάρχουν αποφάσεις και πιθανώς ανακοινώσεις.

Την ώρα που η περίπτωση του Ρεμί Γκαρντ δείχνει να υποχωρεί διαρκώς, οι «ερυθρόλευκοι» φέρονται να ρίχνουν ματιές στην αγορά της Ισπανίας, που έχουν εμπιστευτεί και κατά το πρόσφατο παρελθόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον Ολυμπιακό έχει προταθεί επίσης ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ενώ σενάρια από τη Γαλλία κάνουν λόγο για ενδιαφέρον για τον 50χρονο Γάλλο Κριστόφ Γκαλτιέ, ο οποίος τη σεζόν 2001/02 είχε εργαστεί ως βοηθός του Ανρί Μισέλ στον Άρη.

Ο Τάκης Λεμονής συνεχίζει τη δουλειά του στου Ρέντη και παραμένει με καλές πιθανότητες στη λίστα των υποψηφίων για τον προπονητή του Ολυμπιακού εν όψει της νέας σεζόν. Αξίζει να σημειωθεί πως χθες στο προπονητικό κέντρο εμφανίστηκε και ο Ντάρκο Κοβάτσεβιτς, ο οποίος εδώ και δύο μήνες έχει επιστρέψει στην ομάδα παρακολουθώντας την πορεία των δανεικών.

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης