Για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Ρόμα για την απόκτησή του μίλησε ο Αρτούρ Μαζουακού, τονίζοντας στην εφημερίδα «Gazzetta dello Sport ότι τον κολακεύει το γεγονός ότι φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο των «τζιαλορόσι».

«Έχω υπογράψει για τέσσερα χρόνια στον Ολυμπιακό, αλλά το όνομά μου αυτή την περίοδο συνδέεται συνεχώς με την Ιταλία. Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί», ανέφερε ο Γάλλος οπισθοφύλακας, που εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις τους στην πρώτη του χρονιά με την ερυθρόλευκη φανέλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ερωτηθείς για το μέλλον του, ενώ συγκεκριμένα για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Ρόμα, επισήμανε: «Η Ρόμα είναι ένας τεράστιος σύλλογος με σημαντικούς ποδοσφαιριστές. Είναι πάντα κολακευτικό να συνδέομαι με ομάδες τέτοιου επιπέδου γιατί αυτό δείχνει πως κάνω καλά τη δουλειά μου και ότι θα πρέπει να συνεχίσω να βελτιώνομαι».

Ο Μαζουακού ρωτήθηκε παράλληλα και για το αν ως τώρα έχει υπάρξει κάποια επίσημη κρούση από πλευράς της ομάδας της Ρώμης, τονίζοντας ότι: «Αυτή τη στιγμή υπάρχει μόνο ενδιαφέρον, αλλά όχι κάποια επίσημη πρόταση. Η Ρόμα είναι μια μεγάλη ομάδα. Το μέλλον θα δείξει αν θα παίξω σε αυτόν τον σύλλογο».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης