Την άποψη ότι οι παίκτες του Ερυθρού Αστέρα θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι και στα 90 λεπτά της αυριανής (1/10) αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στο Βελιγράδι, για την 2η αγωνιστική του Champions League, εξέφρασε ο προπονητής της σερβικής ομάδας, Βλάνταν Μιλόγεβιτς στη σημερινής συνέντευξη Τύπου.

Ο έμπειρος τεχνικός αιτιολόγησε αυτή τη δήλωσή του, λέγοντας ότι ένα λάθος μπορεί να κρίνει το παιχνίδι, ενώ έπλεξε το εγκώμιο των Πειραιωτών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρώην προπονητής του Πανιωνίου ανέφερε, μεταξύ άλλων, στην αρχική τοποθέτησή του:

«Αυτό είναι το δεύτερο παιχνίδι μας στη φάση των ομίλων του Champions League και το πρώτο μπροστά στους οπαδούς μας. Παίζουμε κόντρα σε έναν αξιόπιστο αντίπαλο και σεβόμαστε τον Ολυμπιακό.

Στην κλήρωση των ομίλων είπαμε ότι όλες οι ομάδες είναι καλές και πως είναι δύσκολο να εκτιμηθεί η πραγματική δύναμη του κάθε αντιπάλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είμαι βέβαιος ότι θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Η διαφορά από πέρυσι (σ.σ. ο Ερυθρός Αστέρας μετείχε και τη σεζόν 2018-19 στους ομίλους) είναι ότι είμαστε πιο έμπειροι και χαίρομαι που μετά από πολύ καιρό θα έχω όλους τους παίκτες μου στη διάθεσή μου.

Αυτό που ζητώ από τους παίκτες που έχω επιλέξει είναι να συγκεντρωθούμε και στα 90 λεπτά, επειδή ένα λάθος μπορεί να κρίνει το παιχνίδι και να “αποφασίσει” τον νικητή. Ο Ολυμπιακός διαθέτει μια καλή ομάδα, δεν μετείχε πέρυσι στους ομίλους του Champions League, αλλά τώρα είναι εδώ και έχει μεγάλες φιλοδοξίες».

Αναφερόμενος στο στιλ παιχνιδιού που έχει ο Ολυμπιακός υπό την τεχνική καθοδήγηση του Πέδρο Μαρτίνς, ο Μιλόγεβιτς επισήμανε: «Παίζουν πολύ επιθετικά. Νομίζω ότι παίζουν με την ίδια ευκολία και στις δύο πλευρές του γηπέδου.

Η φιλοσοφία τους είναι παρόμοια με τη δική μας. Διαθέτουν ένα μεγάλο αριθμό ξένων στην ομάδα, κυρίως έχουν Ισπανούς και Πορτογάλους.

Υπάρχει επίσης ο Γιώργος Μασούρας, ένας παίκτης που τον είχα υπό την καθοδήγησή μου στον Πανιώνιο, και ο οποίος έχει έναν εξαιρετικό χαρακτήρα. Ήρθε σε μας από τη Γ΄ κατηγορία και είχε την απεριόριστη εμπιστοσύνη μου. Αν έγραφα ένα βιβλίο, ο Μασούρας θα ήταν η προσωποποίηση της πίστης μου και της αγάπης μου για το ποδόσφαιρο».

Τέλος, ο Μιλόγεβιτς εξέφρασε την άποψη ότι η φιλική σχέση μεταξύ των οπαδών του Ερυθρού Αστέρα και του Ολυμπιακού δεν θα πρέπει να επηρεάσει τους παίκτες του: «Γνωρίζουμε τι σημαίνει η φιλία μεταξύ σερβικού και ελληνικού λαού, καθώς και η “αδελφική σχέση” των οπαδών των δύο ερυθρόλευκων συλλόγων, αλλά όλοι στο γήπεδο αγωνίζονται για τον εαυτό τους.

Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στους παίκτες μου, αυτοί, όπως κι εγώ, επικεντρώνονται στο παιχνίδι και στα πράγματα για τα οποία είναι υπεύθυνοι. Σκεφτόμαστε μόνο το ποδόσφαιρο και πιστεύω ότι θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό την Τρίτη».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης