Πεπεισμένος ότι ο Ολυμπιακός θα κάνει το καθήκον του και θα πάρει τη νίκη στον «τελικό» κόντρα στη Μάλμε, εμφανίστηκε ο Μίτσελ στη συνέντευξη Τύπου για τον τελευταίο αγώνα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, που θα διεξαχθεί την Τρίτη στο «Καραϊσκάκη».

Μετά τα αποτελέσματα της περασμένης αγωνιστικής οι Πειραιώτες χρειάζονται τη… βοήθεια της Ατλέτικο (σ.σ.: φιλοξενείται από τη Γιουβέντους) για να προκριθούν στην επόμενη φάση, ωστόσο, όπως επισήμανε, ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», η ομάδα του θα κοιτάξει να κατακτήσει πρωτίστως το τρίποντο και εν συνέχεια θα ασχοληθεί με το ματς στο Τορίνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μίτσελ:

Για το αν έχει στο μυαλό του να αναζητήσει και την ισοπαλία (σ.σ.: δίνει το εισιτήριο για το Europa League) και όχι τη νίκη: «Είμαι περίπου δύο χρόνια εδώ και πάντα αυτό που κάνω είναι να παίζουμε για τη νίκη. Δεν αρκεί να σχεδιάζεις ένα ματς για την ισοπαλία γιατί τότε θα χάσεις. Το γεγονός ότι είμαστε με την Ατλέτικο και την Γιουβέντους στον όμιλο ίσως να αποτελούσε μια δικαιολογία. Κανείς δεν είπε ότι είμαστε εκτός διοργάνωσης. Εμείς θα πάμε να νικήσουμε θα πάμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Θα το κάνουμε γιατί αυτό πρέπει, γιατί αυτή είναι η υποχρέωσή μας».

Για τη σημασία του αυριανού αγώνα του Ολυμπιακού και ποια είναι η εικόνα που έχει για τη Μάλμε: 
«Γνωρίζουμε πολύ καλά τη Μάλμε. Τη σεβόμαστε. Όμως και αυτή και εμείς υπέφερε από τις μεγάλες ομάδες. Δεν υποστηρίζουμε ότι αύριο θα είναι ένα εύκολο ματς. Αλλά κι εμείς έχουμε τα όπλα μας και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Για το αν θα παίξει ο Φουστέρ στο αυριανό ματς: «Ναι. Θέλω να προσθέσω ότι οι παίκτες πρέπει να γνωρίζουν σε ποια ομάδα παίζουν και να διατηρούνται πάντα στο ύψος των περιστάσεων».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το ποια εικόνα έχει για το πρώτο παιχνίδι και εάν έχει κάποιο πλάνο για να πάρει τη νίκη: «Πήραμε ένα μάθημα. Ήμασταν αδύναμοι στις δύο περιοχές. Αλλά παρά το σκορ δεν νομίζω ότι ήμασταν κακοί. Φυσικά και έχουμε ετοιμάσει κάποιο πλάνο για αύριο. Σεβόμαστε τη Μάλμε αλλά έχουμε σχεδιάσει κάποια πράγματα για να μην επαναλάβουμε τα λάθη που κάναμε εκεί. Ομοίως για να επαναλάβουμε τα καλά στοιχεία που είχαμε σε εκείνο το παιχνίδι».

Για το πως ήταν χθες οι παίκτες του στην προπόνηση:
«Ό,τι και να πει ένας προπονητής στους παίκτες, αλλά και κίνητρο δεν έχει σημασία. Το γεγονός ότι φορούν τη φανέλα του Ολυμπιακού, πως παίζουν το τελευταίο ματς των ομίλων στην έδρα τους και με αυτό μπορούν να προκριθούν είναι από μόνο του σημαντικό και δεν χρειάζεται να τους πει τίποτα. Εάν δεν το ήξεραν, εάν δεν αναγνώριζαν την σημασία του αγώνα, τότε δεν θα χρειαζόταν ένας προπονητής αλλά ένας μάγος».

Για τον Αμπιντάλ:  
«Δεν έχω κάποια πληροφόρηση τέτοια για τον Αμπιντάλ. Ξέρω ότι ανήκει στην ομάδα και μέχρι να μάθω κάτι άλλο θα συνεχίσει να παίζει. Εάν ένας ποδοσφαιριστής έχει πάρει τέτοια απόφαση εγώ δεν το ξέρω… Θα τον υπολογίζω μέχρι εγώ να έχω μια τέτοια πληροφορία».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης