Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Μίτσελ Γκονζάλεθ, εξήγησε στη συνέντευξη Τύπου, μετά την ισοπαλία (1-1) στη Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό, ότι στις αρχικές του δηλώσεις που έκανε λόγο για ασυγχώρητο λάθος στο φινάλε, δεν εννοούσε λάθος του Άβιλα, αλλά διαιτητικό…

«Χωρίς να έχω δει τη φάση, δεν έχω πει ότι ο Άβιλα έχει κάνει λάθος. Είμαι θυμωμένος με το αποτέλεσμα γιατί έχει γίνει ένα διαιτητικό λάθος που μας στέρησε τους τρεις βαθμούς. Κάποιος που έχει παίξει ποδόσφαιρο δεν μπορεί να μεταφράσει τη φάση σαν πέναλτι. Κάτι που δεν μπορούμε να καταλάβουμε, πρώτα έχει δώσει φάουλ και μετά χωρίς να δει VAR δίνει πέναλτι. Αυτό είναι λάθος».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναφερόμενος στην πρόταση που έκανε στην COSMOTE TV μετά το ματς το μέλος του ΔΣ του Ολυμπιακού, Γιάννης Βρέντζος, να αποχωρήσει η ομάδα από το πρωτάθλημα, είπε: «Ασχολούμαι με τα αγωνιστικά, στηρίζω τις αποφάσεις της διοίκησης όσον αφορά στα οργανωτικά. Υπάρχουν πράγματα που δεν καταλαβαίνω. Ως προπονητής να τονίσω πως είμαι θυμωμένος με το γεγονός ότι γίνονται λάθη που μας στερούν τους βαθμούς σε ματς που ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος. Τέτοια λάθη δεν πρέπει να γίνονται, όποιο χρώμα και να φοράει ο καθένας. Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος».

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης