Πολύ δύσκολα θα γίνει δεκτό το αίτημα του Ολυμπιακού περί αντικατάστασης του διαιτητή, ο οποίος ορίστηκε από την ΚΕΔ στο προσεχές ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τον Τάκη Μπαλτάκο.

Οι «ερυθρόλευκοι» αντέδρασαν στον ορισμό του Σλοβάκου, Ιβάν Κρούζλιακ από την ΚΕΔ, με τον πρόεδρο της ΕΠΟ να τονίζει πάντως ότι δεν υπάρχει δυνατότητα, αυτή την χρονική στιγμή, να αντικατασταθεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προέδρου της ΕΠΟ:

Για τον διαιτητή του ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός και τις ανακοινώσεις: «Δεν είναι ευχάριστο οι ανακοινώσεις διότι το κλίμα δυναμιτίζεται, τα ξέρουμε όλοι αυτό δεν χρειάζεται να το επισημάνω εγώ.

Είναι κάτι το οποίο δεν διευκολύνει την ομαλή διεξαγωγή του συγκεκριμένου αγώνα. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι άλλο, είναι σύνηθες, δεν είναι σπάνιο και πολύ φοβάμαι ότι δεν θα διακοπεί και εύκολα αυτή η εμμονή, ας το πούμε έτσι, των παραγόντων σε θέματα διαιτητικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν προλαβαίνει να αλλάξει ο διαιτητής, είναι ξένος μην ξεχνάμε, και πρέπει για να αντικατασταθεί να γίνει από ξένο διαιτητή, άρα το βλέπω αδύνατο παρότι εγώ δεν είμαι ΚΕΔ, ούτε έχω σχέσεις με την ΚΕΔ και δεν θέλω να έχω σχέσεις με την ΚΕΔ.

Δεν θέλω ούτε να μαθαίνω τι κάνουν, ούτε να παρεμβαίνω και δεν πρέπει κιόλας αλλά ξέρω επειδή έχω μιλήσει με τον κ. Μπένετ σε θέματα τέτοια ότι αυτοί οι διαιτητές, τους βρίσκει για να το πω απλά και λαϊκά, πολύ πριν τον αγώνα. Είναι αδύνατον τώρα να βρει άλλον διαιτητή.

Βεβαίως ο Ολυμπιακός το ζητάει, φαντάζομαι ότι ο κ. Μπένετ το γνωρίζει ήδη αυτό, αλλά δεν βλέπω δυνατότητα να αλλαχθεί ο διαιτητής από σήμερα για να έρθει σε 1-2 μέρες.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης