Με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο διέψευσε η Μπενφίκα τις πληροφορίες που την ήθελαν να έχει καταθέσει πρόταση για τον Κώστα Μανωλά στον Ολυμπιακό.

Πιο συγκεκριμένα οι «αετοί» της Λισαβόνας, με ανακοίνωσή που εξέδωσαν το Σάββατο ξεκαθάρισαν ότι «…ούτε 7,5 εκατ, ούτε ένα ευρώ δεν προσφέραμε ή θα προσφέρουμε για τον Μανωλά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Aναλυτικά η ανακοίνωση:

«Διευκρίνιση. Ούτε 7,5 εκατ. ευρώ ούτε ένα ευρώ. Ο καιρός έχει περάσει και ο Τύπος πληθαίνει με πληροφορίες για μεταγραφές και για προτάσεις από την Μπενφίκα. Ωστόσο οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε τις θέσεις μας για την ομάδα της σεζόν 2014 – 2015.

Είναι πρακτική της ομάδας εξαιτίας του τρόπου που λειτουργεί και του χρονοδιαγράμματος που έχει. Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε σε ορισμένους ατζέντηδες ή σε κάποιες ομάδες που ενδεχομένως να θέλουν να ανεβάσουν την τιμή των παικτών τους να μας συνδέουν μαζί τους.

Ειδικά όταν δεν υπάρχει κάποια απήχηση με την πραγματικότητα. Για να καταλήξουμε: η Μπενφίκα δεν έχει κάνει καμία επίσημη προσφορά για τον Κώστα Μανωλά. Δεν προσφέρει όχι 7,5 εκατ. ευρώ αλλά ούτε ένα ευρώ για τον συγκεκριμένο παίκτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν έγινε λοιπόν κάποια πρόταση και ούτε θα γίνει στο μέλλον. Υπάρχουν κάποια όρια στις εκτιμήσεις και τις φήμες και ορισμένοι τα ξεπέρασαν καιρό τώρα».

Η απάντηση του Ολυμπιακού: «Ούτε με δέκα εκατομμύρια δεν φεύγει»

Ο Ολυμπιακός πάντως λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση των Λουζιτανών διατράνωσε ότι  δεν επιτρέπει σε κανέναν να μπλέκει ποδοσφαιριστές της σε παιχνίδια μάνατζερ, ενώ παράλληλα επισήμανε πως δεν δίνει τον παίκτη ούτε με δέκα εκατομμύρια.

Η θέση της ερυθρόλευκης ΠΑΕ:
«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν επιτρέπει σε κανέναν να εμπλέκει το όνομα των ποδοσφαιριστών της στα παιχνίδια των ατζέντηδων. Επίσης, η πάγια τακτική της ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι να γνωστοποιεί συμφωνίες και όχι συζητήσεις και προτάσεις.

Κατά τα άλλα, ο Μανωλάς προφανώς δεν πωλείται ούτε με 7,5 εκατομμύρια ευρώ, ούτε με 10 εκατομμύρια ευρώ, όπως ίσως κάποιοι θα επιθυμούσαν».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης