Ο Χόρχε Μπενίτες παρέλαβε την Παρασκευή το βραβείο του για το καλύτερο γκολ της 33ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League, δηλώνοντας περήφανος γι’ αυτά που έχει καταφέρει στους Πειραιώτες, στο περιθώριο της βραβευσή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Παραγουανός στράικερ παρέλαβε το βραβείο του από τον αντιπρόεδρο της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Σάββα Θεοδωρίδη,  ο οποίος δήλωσε: «Αυτό είναι ένα βραβείο για το ωραιότερο γκολ που μπήκε στην τελευταία αγωνιστική με την Καλλονή. Του εύχομαι να πετύχει ακόμη ωραιότερα γκολ. Είναι πάρα πολύ καλό παιδί και πάρα πολύ καλός παίκτης. Χρειάζεται στον Ολυμπιακό. Θα ανέβει και είμαι σίγουρος ότι θα βγει πολύ σύντομα και πρώτος σκόρερ. Γιατί είναι πραγματικά από τα μεγάλα ταλέντα».

Από την πλευρά του, ο στράικερ τον Πειραιωτών είπε: «Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τα λόγια σας. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που έχω κερδίσει αυτό το βραβείο. Ευχαριστώ τον κόσμο που επέλεξε το γκολ μου. Ελπίζω στο μέλλον να καταφέρω και άλλα πράγματα. Είμαι περήφανος γι’ αυτά που έχω καταφέρει. Θέλω να συνεχίσουμε έτσι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης