Μπορεί ο Μάρκους Μπεργκ να μην έκανε αποδεκτή την πρόταση του Ολυμπιακού το φετινό καλοκαίρι, ωστόσο θα αγωνιστεί τελικά στο «Καραϊσκάκη» με τη φανέλα βέβαια της Κράσνονταρ, η οποία ως γνωστόν είναι η αντίπαλος των Πειραιωτών στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο πρώην στράικερ του Παναθηναϊκού και νυν της ρωσικής ομάδας μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV για το αυριανό ματς των Ρώσων με τους «ερυθρόλευκους», τονίζοντας ότι είναι πανέτοιμος να αγωνιστεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μπεργκ:

Για την επιστροφή του στην χώρα μας: «Έζησα τέσσερα υπέροχα χρόνια εδώ στην Ελλάδα με τον Παναθηναϊκό, χαίρομαι πραγματικά που γύρισα».

Για το ότι το όνομά του “έπαιξε” για τον Ολυμπιακό: «Δεν θέλω να μιλήσω για κάτι που δεν έγινε είναι παρελθόν και κοιτάζω την ομάδα μου μόνο, που είναι η Κράσνονταρ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το αν έχει ενημερώσει τους συμπαίκτες του για την ατμόσφαιρα που θα συναντήσουν: «Ναι τους έχω μιλήσει λίγο αλλά είναι γνωστό σε όλο τον κόσμο πόσο παθιασμένοι είναι οι φίλοι του Ολυμπιακού».

Για το παιχνίδι: «Πρέπει να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι μας. Ξέρουμε τι να περιμένουμε, είναι ένα εκτός έδρας ματς, ο Ολυμπιακός θα έχει τον κόσμο του και πιστεύω ότι θα είναι ένας ανοιχτός αγώνας».

Για το αν πιστεύει στο θετικό αποτέλεσμα: «Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας, είμαστε και οι δύο  επιθετικές ομάδες και πιστεύω θα είναι ένα καλό παιχνίδι για τον κόσμο να το δει. Ελπίζω να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Για το αν θα ξεκινήσει αύριο: «Θα δούμε, είναι κάτι που θα το αποφασίσει ο προπονητής. Ίσως θέλει να σας κάνει έκπληξη. Πάντως, εγώ είμαι έτοιμος».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης