Τους παίκτες του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του αγώνα με την Ντουντελάνζ (8/11, 22:00, COSMOTE SPORT 3 HD) εκπροσώπησε ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, ο οποίος τόνισε ότι η ομάδα του θα πρέπει να αντιμετωπίσει από το ξεκίνημα με μεγάλη σοβαρότητα την αντίπαλο στο ματς για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

«Είναι σημαντικό να μπούμε στον αγώνα όπως και πριν δύο εβδομάδες στο Λουξεμβούργο. Με πάθος και δύναμη. Δείξαμε τότε από την πρώτη στιγμή πως θέλαμε τους τρεις βαθμούς. Δεν θα είναι εύκολο, γιατί η Ντουντελάνζ έχει καλή ομάδα και καλούς παίκτες. Δεν έχουν να χάσουν τίποτα και θα προσπαθήσουν να πάρουν τους πρώτους βαθμούς τους. Θεωρώ πως από εμάς θα εξαρτηθεί», δήλωσε ο Μπουχαλάκης και πρόσθεσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η νίκη επί του Άρη λειτούργησε θετικά στην αυτοπεποίθησή μας. Αύριο το ματς είναι σημαντικό και ξέρουμε πως αν δεν κερδίσουμε δεν θα πάμε την Κυριακή στο ντέρμπι με την ίδια νοοτροπία. Πρέπει να δείξουμε ένα σοβαρό πρόσωπο και μετά έχουμε το χρόνο να προετοιμαστούμε για το ματς της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης