Το δικό του «αντίο» προς τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του θέλησε να πει ο Μπρούμα μέσω ανάρτησης στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram.

Ο διεθνής Πορτογάλος εξτρέμ έγραψε στο μήνυμά του πως ήταν τιμή του που φόρεσε την «ερυθρόλευκη» φανέλα, τη στιγμή που όλα δείχνουν ότι δεν θα ενεργοποιηθεί η οψιόν αγοράς του απ’ την Αϊντχόφεν (έχει άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο) που ανέρχεται στα 6 εκατ. ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Άλλη μία σημαντική σεζόν στην καριέρα μου τελείωσε. Ήταν τιμή μου να φορέσω τη φανέλα ενός τεράστιου συλλόγου όπως ο Ολυμπιακός. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος ήταν εκπληκτική και το αποτέλεσμα δουλειάς πολλών μηνών από αυτή την καταπληκτική ομάδα ανθρώπων. Ευχαριστώ όλους τους οπαδούς για την υποστήριξη σας. 2021-2022, θα επιστρέψω πιο δυνατός» έγραψε χαρακτηριστικά ο Μπρούμα.

«Την επόμενη εβδομάδα υπογράφει στον Ολυμπιακό ο Τικίνιο»

Το «φλερτ» του Ολυμπιακού με τον Τικίνιο Σοάρες, ο οποίος είναι εδώ και καιρό ο Νο1 στόχος του Πέδρο Μαρτίνς για τη θέση της επίθεσης, όπως όλα δείχνουν θα καταλήξει σε… γάμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως μεταδίδουν τις τελευταίες ώρες τα πορτογαλικά media, οι Πειραιώτες έκαναν… δυνατό φινάλε στις διαπραγματεύσεις και κατέθεσαν καλύτερη πρόταση από τις Γκιμαράες και Τράμπζονσπορ.

Ο 30χρονος Βραζιλιάνος σέντερ φορ που άλλωστε έχει συνεργαστεί και κατά το παρελθόν με τον Μαρτίνς, πείστηκε να φορέσει τη φανέλα των πρωταθλητών Ελλάδας και, όπως επισημαίνεται στα σχετικά δημοσιεύματα, την επόμενη εβδομάδα αναμένεται η άφιξή του στη χώρα μας, ώστε να υπογράψει το συμβόλαιό του.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης