Στην ισπανική ιστοσελίδα «lainformacion» μίλησε ο Μίτσελ. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα κοιτάξουν στα μάτια την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα παιχνίδια για τους 16 του Champions League.

Η συνέντευξη:

-Πώς είναι η ζωή προπονώντας τον Ολυμπιακό;
«Πολύ καλή. Είναι ένα καλό κλαμπ για να δουλέψεις και απολαμβάνω τον σεβασμό. Έχω ένα ρόστερ παικτών με 16 εθνικότητες. Υπάρχει καλό πρότζεκτ και ένα εξίσου καλό μπάτζετ. Μερικές φορές κάποιοι σκέφτονται ότι στην Ελλάδα δεν είναι καλά τα πράγματα. Αυτό είναι ψέμα. Εδώ μαθαίνω πολλά, πρόκειται για ένα σπουδαίο κλαμπ από κάθε άποψη. Είναι πολύ καλό που υπάρχει πάθος για το ποδόσφαιρο σε αυτή τη χώρα».

-Χρειάστηκε να φύγετε από την Ισπανία για να βελτιωθείτε ως προπονητής;

«Η δουλειά του προπονητή είναι πάντα απαιτητική. Δεν είχα ανάγκη να φύγω, αλλά μου έκανε καλό προκειμένου να κάνω καλύτερο τον τρόπο δουλειάς μου. Ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ομάδα, όπου μπορείς να αναπτυχθείς και πιστεύω ότι κάνουμε καλή δουλειά. Αρπάζω την ευκαιρία να συνεχίσω να προπονώ».

-Προετοιμάζεστε να αναλάβετε τη Ρεάλ Μαδρίτης;

«Πάντα μου άρεσε να γίνω προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά επίσης πρέπει να είμαι ρεαλιστής. Δεν είναι ανάγκη να γίνω, επειδή κάποτε αγωνίστηκα στη Ρεάλ. Δεν είναι το ίδιο. Είναι αλήθεια πως υπάρχουν περιπτώσεις όπως των Σιμεόνε και Γκουαρντιόλα που προπονούν τις δικές τους ομάδες. Αυτό που θα κάνω εγώ, είναι να συνεχίσω τη δουλειά μου και αν υπάρξει η ευκαιρία, θα πρέπει να είναι καλά προετοιμασμένη. Η εμπειρία θα μου κάνει καλό».

-Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στη νοκ άουτ φάση του Champions League. Μπορεί να γίνει η έκπληξη όπως οι Σάλκε και Μάλαγα τις προηγούμενες σεζόν;

«Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε τίποτα. Ήμασταν σε ένα γκρουπ που έπρεπε να αντιμετωπίσουμε την Παρί Σεν Ζερμέν, κάτι το οποίο βρήκα ότι μας ωφέλησε. Και ήμασταν σε θέση να την ανταγωνιστούμε. Ξέρουμε τι θέλουμε και θα το κάνουμε με ενθουσιασμό και ωριμότητα. Και με αυτή τη φιλοσοφία θα αντιμετωπίσουμε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το Champions League το αγαπώ και μου ταιριάζει γιατί μου αρέσει να ανταγωνίζομαι. Ας κοιτάξουμε στα μάτια την αγγλική ομάδα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης