Ο Αλεξάνταρ Χάτσκεβιτς τόνισε πως η Ντιναμό Κιέβου θα παίξει ακόμα πιο επιθετικά στο ματς με τον Ολυμπιακό (21/2, 22:00, COSMOTE SPORT 2 HD), το οποίο θα κρίνει ποια ομάδα θα περάσει στους «16» του Europa League.

 «Σε σύγκριση με πέρσι, έχουμε μία τελείως διαφορετική ομάδα και οι παίκτες που έχουμε είναι πιο επιθετικογενείς. Αντιθέτως, αύριο πρέπει να παίξουμε ακόμα πιο επιθετικά», είπε αρχικά ο προπονητής της Ντιναμό Κιέβου και ρωτήθηκε αν θα αγωνιστεί ο Κάνταρ: «Όχι δεν προετοιμάζεται για το παιχνίδι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Λευκορώσος τεχνικός ρωτήθηκε για τον Ολυμπιακό και αν φοβάται τους ξένους παίκτες των Πειραιωτών και σημείωσε: «Δεν έχω κάποια συγκεκριμένη απάντηση. Έχουμε τους δικούς μας ξένους που θα αγωνιστούν αύριο. Για την Ντινάμο και τον Ολυμπιακό είναι σημαντικό να προκριθούν στην επόμενη φάση. Θα είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό παιχνίδι. Αν πάμε για την ισοπαλία θα είναι λάθος για εμάς».

Για την δίμηνη διακοπή και πόσο έχει επηρεάσει την Ντινάμο ανέφερε: «Όταν βρίσκεσαι σε καλή φυσική κατάσταση, όπως ο Ολυμπιακός, τότε όλα είναι ευκολότερα. Είμαστε δυνατοί τόσο ομαδικά, όσο και ατομικά. Διαθέτουμε σκληρούς παίκτες που μπορούν να ανταποκριθούν στην συνθήκη. Στο πρώτο ματς, όλα κρίθηκαν στην ατομική ποιότητα. Έχει και ο Ολυμπιακός τέτοιους ποιοτικούς παίκτες».

Τέλος για στους οπαδούς δήλωσε: «Ελπίζουμε ότι θα γεμίσουν το γήπεδο και θα μας υποστηρίξουν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης