Η μεταγραφή του 18χρονου Κύπριου άσου, Ιωάννη Κωστή, στον Ολυμπιακό «ναυάγησε» τελικώς, όπως έγινε επίσημα γνωστό από το σύλλογο του παίκτη, τη Νέα Σαλαμίνα, που πληροφόρησε ότι δεν έκανε αποδεκτή την πρόταση της πειραϊκής ομάδας.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της κυπριακής ομάδας, Δημήτρης Λάζος, μίλησε για τις επαφές με τον Ολυμπιακό:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Βγήκε προς τα ΜΜΕ ότι υπήρχε συμφωνία με τον Ολυμπιακό. Ούτε προφορική συμφωνία υπήρχε. Αυτό που είχαμε πει, ήταν ότι είμαστε σε μια διαπραγμάτευση με τον Ολυμπιακό. Υπήρχε μια πολύ καλή βάση. Υπήρχαν όμως κάποιες ασάφειες που έπρεπε να ξεκαθαριστούν. Δώσαμε τη συγκατάθεσή μας για να μεταβεί στην Ελλάδα ο παίκτης και να διαπραγματευτεί το συμβόλαιό του. Υπήρξε συμφωνία του ποδοσφαιριστή με τον Ολυμπιακό. Και έμενε η Νέα Σαλαμίνα να τα βρει με τον Ολυμπιακό. Θέλαμε να ξεκαθαρίσουν κάποιες ασάφειες και να δουν τα συμβόλαια οι νομικοί μας. Μας είχε αποστείλει την τελική του πρόταση ο Ολυμπιακός και υπήρξε μια συνεδρία όπου στο τέλος της το Δ.Σ. αποφάσισε να απορρίψει την πρόταση».

Για το αν ο Ολυμπιακός πρόσφερε 500 χιλιάδες ευρώ και με τα μπόνους το ποσό ανέβαινε στις 700 χιλιάδες: «Ήταν αρκετά ψηλά τα ποσά. Από τα μπόνους συμμετοχών, θα ήταν ένα μεγάλο ποσό για τα δεδομένα μας. Θέλαμε εξασφαλισμένα αυτά τα χρήματα, για αυτό είπαμε ότι υπήρχαν ασάφειες. Όσο αφορά το Δ.Σ. έχουμε την εμπειρία και την οικονομική διαχείριση πλέον να κάνουμε τις σωστές διαπραγματεύσεις, έτσι ώστε να ανταπεξέλθει απέναντι σε δύσκολους διαπραγματευτές. Πρόκειται για ένα μεγάλο περιουσιακό στοιχείο, ο Ιωάννης Κωστής και δεν πρόκειται να μπούμε σε διαπραγματεύσεις για να τον χάσουμε. Εμείς ξέρουμε ότι ο ποδοσφαιριστής, την επόμενη χρονιά δεν θα αγωνίζεται στη Νέα Σαλαμίνα. Τέτοιοι ποδοσφαιριστές γεννιούνται μια φορά στους 1000. Δεν θα τον παραχωρήσουμε με τα ποσά που είδαμε, που δεν αντικατοπτρίζουν την αξία του ποδοσφαιριστή».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης