Ο Ολυμπιακός επικράτησε 3-0 του Παναθηναϊκού στο γήπεδο του Ρέντη για το πρωτάθλημα Κ20 της Super League. Το σκορ άνοιξε στο 39’ με προβολή του Γαρεφαλάκη, ύστερα από σέντρα του Σάλιακα, ενώ ο δημιουργός του πρώτου γκολ στο 45’ έδωσε την ευκαιρία στον Βέργο να σκοράρει για να πετύχει το 2-0.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 70’, με τον Βέργο να αφήνει την μπάλα κάτω από τα πόδια και τον Γαρεφαλάκη με πλασέ να σκοράρει. Στο 73’ ο Νιούμαν του Παναθηναϊκού αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με τη νίκη αυτή οι Πειραιώτες έπιασαν στην κορυφή τον Ατρόμητο με 18 βαθμούς σε έξι ματς, ενώ ο Παναθηναϊκός είναι στην 11η θέση με έξι βαθμούς σε επτά ματς.

Ολυμπιακός:
Στρέζος, Σάλιακας, Τσιμίκας, Νικολάου, Βούρος, Μεγαρίτης, Γαρεφαλάκης, Ανδρούτσος (75′ Παπουτζίδης), Βέργος, Λιάτσι (61′ Καραχάλιος), Μανθάτης (79′ Ρέντζης)

Παναθηναϊκός:
Λαμπίρης, Τούντορ, Μυρθιανός, Τζανουλίνος, Ζούλης, Μπαλατσούρας (60′ Τριανταφυλλόπουλος), Νιούμαν, Αγγελόπουλος, Γεροκωσταντής (60′ Χαλκιαδάκης), Λάμπρου (71′ Ζαφειράκης), Υμεράι.

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης