Καταπληκτική ομάδα χαρακτήρισε ο Νταβίντ Λουίζ τον Ολυμπιακό, επίθετο που χρησιμοποίησε επίσης για τον Πέδρο Μάρτινς, αλλά και την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι των «ερυθρολεύκων» στο στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», όπου η Άρσεναλ επικράτησε 1-0, στον πρώτο αγώνα για τους «32» του Europa League.

«Ήταν ένα καλό αποτέλεσμα για εμάς. Είναι τόσο δύσκολο να παίξεις εδώ ενάντια σε μια καταπληκτική ομάδα με καταπληκτικό προπονητή, σε μία καταπληκτική ατμόσφαιρα. Ήταν δύσκολο, αλλά νομίζω ότι παίξαμε ένα ώριμο παιχνίδι όπου προσπαθήσαμε να μη δεχτούμε γκολ και ξέραμε πότε έπρεπε να αμυνθούμε» είπε ο Βραζιλιάνος αμυντικός της Άρσεναλ, μιλώντας στην ιστοσελίδα της αγγλικής ομάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο Ολυμπιακός είναι μια καλή ομάδα. Πήγε καλά στο Champions League με καταπληκτικές ομάδες και έδειξε απόψε (σ.σ. χθες) ότι έχει μεγάλες ιδέες στο ποδόσφαιρο. Αλλά παίξαμε ένα ταπεινό παιχνίδι, ένα ώριμο παιχνίδι και καταλάβαμε ότι έπρεπε να αμυνθούμε ως ομάδα. Είναι καλό αποτέλεσμα, αλλά δεν έχει ακόμη τελειώσει η υπόθεση πρόκριση» συνέχισε.

«Είναι δίκαιη η νίκη μας. Ξεκίνησαν καλά για τα πρώτα 15 λεπτά, αλλά εμείς παίξαμε καλύτερα μετά και δημιουργήσαμε περισσότερες καλές ευκαιρίες από αυτούς. Στο ημίχρονο ο Αρτέτα μάς εξήγησε τι συνέβη μέχρι τότε. Αυτή η εικόνα κατανόησης του πρώτου ημιχρόνου είναι πολύ καλύτερη όταν δείχνεις ταπεινοφροσύνη για να μαθαίνεις και προσπαθείς να αλλάξεις τα πράγματα στο δεύτερο ημίχρονο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης