Ντουρμάζ: «Δεν μου αρέσει που δεν παίζω, αλλά… κερδίζουμε»

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 11 Νοεμβρίου 2014, 15:46
Ντουρμάζ: «Δεν μου αρέσει που δεν παίζω, αλλά… κερδίζουμε»
Ο Τζίμι Ντουρμάζ αποκτήθηκε για... ενδεκαδάτος το περασμένο καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό, ωστόσο ο χρόνος συμμετοχής του μέχρι στιγμής στην ομάδα του Πειραιά είναι λιγοστός.

Ο 25χρονος εξτρέμ, μιλώντας σε σουηδική εφημερίδα γι΄ αυτό το γεγονός, επισήμανε πως από τη στιγμή που έρχονται τα επιθυμητά αποτελέσματα για την ομάδα δεν έχει δικαίωμα να παραπονεθεί, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων ότι έχει λάβει διαβεβαιώσεις από τον Μίτσελ πως τον υπολογίζει.

«Δεν ξέρω γιατί δεν παίζω πολύ. Με την εθνική είχα πάει πολύ καλά την περασμένη φορά κι όταν επέστρεψα στον Ολυμπιακό είχαμε νικήσει και ήμουν καλός. Όμως μετά η ομάδα μας έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση και νίκησε τη Γιουβέντους κι έκτοτε παίζουν οι ίδιοι έντεκα», δήλωσε στην «Aftonbladet» ο άσος των Πειραιωτών.

Εν συνεχεία ο Ντουρμάζ επισήμανε:«Φυσικά και δεν μου αρέσει που δεν παίζω, αλλά την ίδια ώρα η ομάδα πηγαίνει καλά και είναι δύσκολο να παραπονεθείς όταν κερδίζεις. Είχα μια συζήτηση με τον προπονητή το Σάββατο και μου είπε πως πραγματικά πιστεύει σε μένα και ξέρω πως θα αγωνιστώ, άρα δεν ανησυχώ. Πάντα θες να δεις τι τρέχει όταν δεν παίζεις και ήθελα να δω αν είναι κάτι που μου λείπει. Η κουβέντα έγινε με πρωτοβουλία και των δύο μας».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 11 Νοεμβρίου 2014, 15:58