Ντουρμάζ: «Πρώτη φορά είμαι στο 100%»

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 2 Αυγούστου 2015, 20:38
Ντουρμάζ: «Πρώτη φορά είμαι στο 100%»

Σε αντίθεση με την περυσινή σεζόν, όπου η απόδοσή του κινήθηκε σε ρηχά νερά οι εμφανίσεις του Τζίμι Ντουρμάζ στα φετινά φιλικά του Ολυμπιακού είναι πολύ καλές, με τον ίδιο να δηλώνει ότι για πρώτη φορά αισθάνεται τόσο φρέσκος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τζίμι Ντουρμάζ στην κάμερα της Nova:

Για το παιχνίδι με τη Φέγενορντ:


«Παίξαμε πολύ καλά, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Κάναμε ακριβώς αυτά που δουλεύαμε στις προπονήσεις όλη την εβδομάδα. Είχαμε τον αντίπαλο ακριβώς εκεί που θέλαμε μέσα στο παιχνίδι και κάναμε εμείς αυτό που θέλαμε μέσα στο γήπεδο. Αυτό που μένει τώρα είναι να συνεχίσουμε προσγειωμένοι και συγκεντρωμένοι, γιατί τώρα είναι μόνο η προετοιμασία και πρέπει να συνεχίσουμε για να είμαστε έτοιμοι για το πρωτάθλημα».

Για την πίεση και την ταχύτητα που έχει βγάλει ο Ολυμπιακός στα τελευταία φιλικά:

«Πρέπει να αναπτύξουμε όλα αυτά τα στοιχεία και ιδιαίτερα την πίεση που θέλουμε να ασκούμε προς τον αντίπαλο. Γι’ αυτό δουλεύουμε καθημερινά στις προπονήσεις. Όπως είπα βρισκόμαστε ακόμα στην προετοιμασία, δουλεύουμε καθημερινά σε όλα αυτά τα στοιχεία, θέλουμε να τα βγάζουμε τώρα στα φιλικά, έτσι ώστε όταν θα έρθουν τα επίσημα ματς να είμαστε έτοιμοι και να τα παρουσιάσουμε στο γήπεδο».

Για την προσωπική του απόδοση:

«Νιώθω πολύ καλά σωματικά. Θέλω κι εγώ παιχνίδι με το παιχνίδι να βελτιώνομαι. Νομίζω ότι είναι η πρώτη φορά στην παρουσία μου στον Ολυμπιακό που μπορώ να πω ότι είμαι στο 100%, αισθάνομαι πολύ φρέσκος και είμαι πολύ καλά σωματικά, πάρα πολύ δυνατός και βγάζω την ταχύτητα που θέλω. Φυσικά πρέπει όλοι μαζί να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο».

Για το αν μπορεί να κερδίσει το ελληνικό κοινό:

«Είχα κάποιους τραυματισμούς την προηγούμενη σεζόν που μου στέρησαν την ευκαιρία να είμαι στο 100% των δυνατοτήτων μου. Πλέον έχω πολύ περισσότερη αυτοπεποίθηση, την οποία αντλώ και από τον κόσμο και από την ίδια την ομάδα. Νομίζω ότι αυτό μπορεί να με βοηθήσει. Στην Τουρκία είχα μία καλή παρουσία, εύχομαι και στον Ολυμπιακό η παρουσία μου να είναι το ίδιο καλή και τώρα και στο μέλλον».

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 2 Αυγούστου 2015, 20:45