Ο διεθνής ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ήταν το τιμώμενο πρόσωπο στην ετήσια χοροεσπερίδα του Fan Club Olympiakos New York, η οποία πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο Λατέρνα, στο Μπεϊσάιντ της Νέας Υόρκης.

Οι ομογενείς φίλοι του Ολυμπιακού υποδέχθηκαν τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο με ιδιαίτερη θέρμη, αναγνωρίζοντας τις προσπάθειες που κατέβαλε την σεζόν που πέρασε, όντας από τα θετικά στοιχεία σε μια, γενικότερα, μέτρια χρονιά για τους «ερυθρόλευκους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ευχαρίστησε τον κόσμο για την αγάπη που του έδειξε, ενώ επεσήμανε ότι «στο πρόσωπο το δικό του, έδειξαν το ενδιαφέρον τους για όλη την ομάδα».

«Η εκδήλωση είναι πολύ όμορφη, ερυθρόλευκη και στο πρόσωπό μου νομίζω βλέπουν όλο τον Ολυμπιακό. Αντιλαμβάνομαι πόσο μεγάλη αγάπη έχουν εδώ για την ομάδα! Πέρυσι δεν πήραμε τίτλο, αλλά τη νέα σεζόν θα έχουμε την ομάδα που πρέπει και θα κατακτήσουμε το πρωτάθλημα», δήλωσε μεταξύ άλλων στον φακό του Hellenic Daily News.

Δείτε τις δηλώσεις του:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μιλώντας για τον διεθνή μεσοεπιθετικό, ο πρόεδρος του Συνδέσμου, Θεόδωρος Μενής, επεσήμανε ότι ο Χριστοδουλόπουλος δεν έπαψε ποτέ να αγαπάει τον Ολυμπιακό, παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκε στους παραδοσιακούς αντιπάλους του για κάποια χρόνια.

Ήταν η πρώτη φορά μετά από πέντε χρόνια που ο Σύνδεσμος τίμησε εν ενεργεία ποδοσφαιριστή της ομάδας, αφού κάτι ανάλογο είχε να συμβεί από το 2014, με τους Αριελ Ιμπαγάσα, Μπάλας Μέγερι και Νταβίντ Φουστέρ.

 

 

Πηγή: Hellenic Daily News

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης