Ο Μαρτίνς για το μέλλον του στον Ολυμπιακό: «Έχουμε ένα πρότζεκτ που δεν έχει ολοκληρωθεί»

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 13 Απριλίου 2021, 18:40
Ο Μαρτίνς για το μέλλον του στον Ολυμπιακό: «Έχουμε ένα πρότζεκτ που δεν έχει ολοκληρωθεί»

Συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό της Πορτογαλίας παραχώρησε ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος αναφέρθηκε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό, ενώ όταν ρωτήθηκε για το μέλλον του στον πάγκο της ομάδας του Πειραιά άφησε να εννοηθεί πως θα παραμείνει στο μεγάλο λιμάνι, κάνοντας λόγο για πρότζεκτ που δεν έχει ολοκληρωθεί.

«Είναι μια ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά. Παίζουμε σχεδόν δύο χρόνια ασταμάτητα. Αν και έχουμε μακροπρόθεσμο πλάνο, μπορώ να πω ότι το σχεδιάζουμε ώρα με την ώρα, μέρα με τη μέρα επί 18 μήνες. Είναι μια υπέροχη εμπειρία γνώσης, έχουμε μεγαλώσει πολύ μαζί της. Έχουμε ένα σταθερό σύνολο, στο οποίο οι παίκτες ξέρουν τον προπονητή και ο προπονητής τους παίκτες» ανέφερε αρχικά στον «tsf» ο Πορτογάλος τεχνικός.

Αναφερόμενος στην πρώτη του σεζόν στον πάγκο του Ολυμπιακού επισήμανε: «Ήταν απαραίτητο να κάνουμε μια πλήρη αναδιάρθρωση, να δημιουργήσουμε μια νέα φιλοσοφία για τον σύλλογο και την ομάδα.

Δημιουργήθηκε το "μεγάλο σχέδιο ", το οποίο μας επέτρεψε να κατακτήσουμε αυτά που πετύχαμε. Πολλοί νέοι παίκτες, πολλές αποχωρήσεις και μια νέα φιλοσοφία, ένα εντελώς διαφορετικό έργο.

Η ομάδα έπαιξε καλά και έδειξε σημάδια ότι δημιουργείται ένα πολύ δυνατό γκρουπ. Το είχαν καταλάβει όλοι. Ο πρόεδρος, οι οπαδοί που είναι πάντα απαιτητικοί και μας υποστήριζαν. Υπήρχε υπομονή γιατί η ομάδα ανταποκρινόταν και έδινε αγώνες με μεγάλη ποιότητα, είχε εξέλιξη».

Στο ρεπορτάζ που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του ραδιοφώνου (tsf.pt), αναφέρεται: «Ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να μείνει μέχρι το 2022», με τον Πορτογάλο προπονητή να υποστηρίζει: «Έχουμε ένα ανολοκλήρωτο πρότζεκτ».

Ακολούθως ο Μαρτίνς τοποθετήθηκε για την πορεία του Ολυμπιακού στο εφετινό Champions League, τονίζοντας: «Η ομάδα χτυπήθηκε από κορωνοϊό σε κρίσιμες στιγμές στο Champions League. Αυτό ήταν που δεν μας επέτρεψε να μονομαχήσουμε με την Πόρτο για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Η Σίτι και η Πόρτο ήταν οι καλύτερες ομάδες στον όμιλο και με την αξία τους κατάφεραν να περάσουν. Με την Άρσεναλ είχαμε πρόβλημα στο κέντρο της άμυνας, με αποτέλεσμα να δυσκολέψει το έργο μας. Ήταν θετική πορεία, αλλά θέλαμε περισσότερα και θα προσπαθήσουμε τη νέα σεζόν».

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 13 Απριλίου 2021, 18:53