Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού βρίσκεται ο Σαρόν Σερί της Μακάμπι Χάιφα, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας του Ισραήλ «sport5.co.il».

Όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, άτομο για λογαριασμό των Πειραιωτών επικοινώνησε με τον Αριέλ Μποζουργκί (σ.σ. είναι ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή), προκειμένου να μάθει το συμβόλαιό του, τις απολαβές του αλλά και τις αξιώσεις της ομάδας του για να προχωρήσουν σε επίσημη κρούση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα ο μάνατζερ του 34χρονου Σουριναμέζου μεσοεπιθετικού, που είχε ανοίξει το σκορ στο Γεώργιος Καραϊσκάκης με απευθείας εκτέλεση φάουλ, επιβεβαίωσε με δηλώσεις του το ενδιαφέρον των «ερυθρόλευκων».

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο τηλεοπτικό κανάλι «Sport», ανέφερε: «Είναι κολακευτικό που ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακός, δεν είναι η μόνη ομάδα στην Ευρώπη που ακολουθεί τον Σερί.

 Έχει συμβόλαιο με τη Μακάμπι Χάιφα μέχρι το τέλος της σεζόν και αυτήν τη στιγμή είναι επικεντρωμένος αποκλειστικά στους στόχους του συλλόγου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του «sport5.co.il» οι ιθύνοντες της Μακάμπι Χάιφα απέρριψαν πρόταση της Τβέντε για τον εν λόγω ποδοσφαιριστή, ενώ, όπως τονίζεται σε αυτό, προτίθενται να κάνουν πρόταση ανανέωσης στον Σερί.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης