Ο Ματιέ Ντοσεβί μίλησε στο «francefootball» για την απόφασή του να υπογράψει στους Πειραιώτες και επεσήμανε ότι ο Ολυμπιακός είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος, που διαρκώς ανεβαίνει.

«Ήμασταν σε επαφές καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν και τα πράγματα έτρεξαν μετά το τέλος του πρωταθλήματος. Είναι αυτό που ήθελα να γίνει. Ο Ολυμπιακός είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος, με εξαιρετική παρουσία στην Ευρώπη. Η ομάδα διαρκώς ανεβαίνει και αυτό είναι το ιδανικό για μένα. Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα στον Ολυμπιακό», είπε και ρωτήθηκε αν έχει άλλες σοβαρές προτάσεις:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είχα από τη Γαλλία και το εξωτερικό. Η Μπαστιά με πλησίασε αρκετά, αλλά είχα ήδη αποφασίσει τι θα κάνω. Ο Ολυμπιακός ήταν η προτεραιότητά μου. Είναι μια τεράστια πρόκληση για μένα και αυτό μου ταιριάζει».

Όταν ρωτήθηκε αν ήθελε να παίξει στο εξωτερικό, απάντησε
«Ναι, ήθελα να κάνω το επόμενο βήμα στην καριέρα μου. Μετά από έξι σεζόν στη Γαλλία ήθελα να βρεθώ σε ένα άλλο πρωτάθλημα, χρειαζόμουν μια νέα πρόκληση. Ήθελα μια ομάδα με φιλοδοξίες που να συμμετέχει και στην Ευρώπη. Ο Ολυμπιακός είχε όλα αυτά που ήθελα».

Για το αν συνάντησε τον Αμπιντάλ, είπε: «Όχι ακόμα. Ακόμα δεν έχουμε συγκεντρωθεί όλοι. Ανυπομονώ να τον δω στην Αυστρία τις επόμενες ώρες, όπως και όλη τη νέα μου ομάδα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης