Τυπική διαδικασία θα πρέπει να θεωρείται η απόκτηση του Ραφίνια από τον Ολυμπιακό, σε περίπτωση που επιβεβαιωθούν όσα αναφέρει η ιστοσελίδα «globoesporte».

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα, αποκαλύπτει ότι ο 35χρονος οπισθοφύλακας, ενημέρωσε την διοίκηση της Φλαμένγκο, ότι θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη και να συνεχίσει την καριέρα του στους πρωταθλητές Ελλάδος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με την εν λόγω ιστοσελίδα, η πρόταση των «ερυθρολεύκων» δεν αφήνει κανένα περιθώριο άρνησης στον Ραφίνια, δεδομένου ότι του προσφέρονται οι τριπλάσιες (!) απολαβές απ΄ αυτές που έχει τώρα στην «Φλα».

Εφ΄όσον ολοκληρωθεί η απόκτηση του Ραφίνια, θα πρόκειται για μία εξαιρετική κίνηση της διοίκησης του Ολυμπιακού, δεδομένου ότι ο διεθνής (σ.σ. τέσσερις φορές) Βραζιλιάνος, διαθέτει μεγάλη εμπειρία και σπουδαίες παραστάσεις, από την θητεία του στην Μπάγερν Μονάχου (179 συμμετοχές, πέντε γκολ), αλλά και στην Σάλκε (153-7) και Τζένοα (34-2).

Εν τω μεταξύ στο μεταγραφικό προσκήνιο του Ολυμπιακού φαίνεται να έχει έρθει ο Χοσέ Χολέμπας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρώην διεθνής αριστερός μπακ έμεινε ελεύθερος από τη Γουότφορντ και σύμφωνα με το «Φως των Σπορ» δεν αποκλείεται να ντυθεί και πάλι στα «ερυθρόλευκα».

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα οι Πειραιώτες τον προορίζουν όχι βασική λύση, αλλά ως ένα δυνατό μπακ-απ μαζί με τον Λεονάρντο Κούτρη και έναν ακόμη αριστερό μπακ που αναμένεται να αποκτηθεί το προσεχές διάστημα.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Χολέμπας κατέγραψε 15 συμμετοχές με την αγγλική ομάδα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης